Kokande vatten??
ja men eftersom de olika färgerna ligger i olika fickor så blandas de ÄNDÅ inte..Testa köra över den med en ångvält så kanske det blandas :)
ja men eftersom de olika färgerna ligger i olika fickor så blandas de ÄNDÅ inte..Testa köra över den med en ångvält så kanske det blandas :)
Men de blandas ju inte för att de ligger i olika fickor och kommer aldrig i beröring med varandra ju,,,,
Men smeten kommer aldrig i beröring med varandra eftersom den ligger i olika fickor..
För att de ligger i olika fickor sa jag ju!! :)
Stod å kokade vatten till ersättning här och fick en fråga från mig själv som jag inte kunde svara på...
Att vatten kokar vid 100 grader har jag fattat, men blir vattnet varmare och varmare ju längre det kokar? Finns det nån gräns på hur varmt det kan bli innan det förångats totalt? *sov på fysiklektionen* ...eller var det kemilektionen??
Kanske är fler smartskaft vakna i morgon, så jag får väl puffa tråden då istället :)
Men hur varmt kan kokande vatten bli?
För att de ligger i olika fickor :)
Men om man glömmer en kastrull på spisen som från början var full och sedan har det mesta hunnit kokas bort och det är bara en kokande skvätt kvar på botten, är det vattnet fortfarande verkligen bara 100 grader, fast det kokat med så länge...??
Ok..tack, då kan jag sova inatt nu då :)
Då uppkom genast en annan fråga..Om vattnet bara kan bli 100 grader innan det förångas, varför ska man då koka vattnet i minst minuter enligt rekomendationerna???
minst fem minuter skulle det stått