Inlägg från: Anonym (pillerkoll) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pillerkoll)

    Någon som testat "få större bröst kapslar?"***************

    Nej nej nej, det funkar INTE! I bästa fall får du ingen effekt, i värsta fall får du enbart biverkningar. Men du får inte större bröst av dessa piller!

    Det som kan ge påverkan på bröstens storlek är hormonpreparat, alltså att ta graviditetshormoner i pillerform. Men det ska man INTE laborera med själv, likaväl som man inte ska ta anabola och grejer. Och en riktig graviditet är hur som helst en mer effektiv bröstförstorare.

    Jag skulle också glatt ta ett mirakelpiller om det fanns - men det gör det tyvärr inte.

  • Anonym (pillerkoll)

    Och var hittar du dessa recentioner? Hur vet du att det inte är företaget själv som fejkat dem?

    Allvarligt, tror du att folk fortfarande skulle betala tiotusentals kronor för smärtsamma operationer om det enda man behövde göra var att ta ett billigt ofarligt litet piller..?

  • Anonym (pillerkoll)

    Ehhhh, hallå... Helt missat snacket om droger på nätet? Oftast funkar de inte, men om det gör det är det antingen bara frågan om placeboeffekt, eller så är det stor risk att de inte är bra för dig utan ger obehagliga biverkningar. De kan tom vara farliga! Hormoner kan ge svullna bröst medan du äter dem (sällan bestående), men hormoner kan också ge t ex acne, blodproppar, fertilitetsproblem, humörsvängningar...

    Innan du får vanliga p-piller utskrivna av en läkare görs ju en medicinsk utredning, och det är för att p-piller för vissa människor kan vara olämpligt (risk för blodpropp t ex). Skulle du ta andra mediciner eller droger hur som helst utan att ens kolla med läkare? Skulle du ta anabola..?

    Jag förstår att du har komplex och att det inte är kul. Men försök att tänka ett ögonblick på vad du riskerar. Sen står det dig fritt att göra ett idiotiskt val.

    Fattar inte att folk är beredda att betala för att riskera hälsan för falskt hopp om några extra gram i bh:n... Så dumt.

  • Anonym (pillerkoll)

    Hoppsan, såg just att du dessutom vill ha BESTÅENDE större bröst. Ja du, då blir det ännu svårare eftersom hormoner tenderar att ge temporär påverkan bara medan du äter dem...

    Det är nog spara till operation som gäller. Även där finns ju risk för komplikationer, men då har du åtminstone läkare som tar hand om dig...

Svar på tråden Någon som testat "få större bröst kapslar?"***************