• TereseA

    Recept på remouladsås??

    egengjod remouladsås är supergott..när jag jobbade på restaurang hade dem en supergod sås..kommer dock inte ihåg vad det var i..tror det var typ vinäger,grädde el nåt sådant..

    Någon som har ett gott recept?


    Akiim är mitt liv 071004
  • Svar på tråden Recept på remouladsås??
  • Maria40

    Vad hade ni såsen till? Sallad, kött, fisk...?

  • storhumlan

    Jag brukar göra såhär:

    2 dl lätt yoghurt (naturell)

    ½ dl bostongurka

    2-3 msk majonäs

    1 krm salt

    Blanda bara ihop klart..

  • storhumlan
    Maria40 skrev 2008-10-30 08:15:44 följande:
    Vad hade ni såsen till? Sallad, kött, fisk...?
    Fisk
  • LAV0LINA

    Jag gör precis som storhumlan men brukar ta vanligt fil istället för yoghurt, det blir härligt syrligt. Ibland blandar jag i lite kryddor, typ italiensk salladskrydda och lite blasamvinäger också

    Dock ögonmåttar jag bara

  • storhumlan
    LAV0LINA skrev 2008-10-30 08:33:01 följande:
    Jag gör precis som storhumlan men brukar ta vanligt fil istället för yoghurt, det blir härligt syrligt. Ibland blandar jag i lite kryddor, typ italiensk salladskrydda och lite blasamvinäger också Dock ögonmåttar jag bara
    Ska prov med fil.

    Ska testa dina kryddor oxå.
    Låter spännade.

    Tänk att man inte kan tänka ibland..Man är så inkörd....
  • TereseA

    den var ganska lös..alltså rinnande..lösare än creme fraiche


    Akiim är mitt liv 071004
  • LAV0LINA
    Svar på #8
    Gör man med fil blir den väldigt lös.
  • TereseA
    LAV0LINA skrev 2008-10-30 09:30:27 följande:
    Svar på #8Gör man med fil blir den väldigt lös.
    ja..ska testa..
    Akiim är mitt liv 071004
  • Det ljuva livet

    Jag har hackad rödlök, hackad smörgåsgurka, hackad persilja, lite majonäs och turkiskyogurt/fil/gräddfil/creme fraiche i (beroende på vas som finns hemma). Och salt och peppar.


  • LAV0LINA
    Svar på #12
    Åh, rödlök och persilja låter gott att ha i!!
  • ALJO

    äpple, rödlök o kapris. Gräddfil o majo till vardags, grädde o majo till fest. Gräddfilen brukar jag variera med tex: lime o koriander, massa dill, hackad gurka o äpple, örter( tex dill, gräslök, persilja).

Svar på tråden Recept på remouladsås??