Recept på remouladsås??
egengjod remouladsås är supergott..när jag jobbade på restaurang hade dem en supergod sås..kommer dock inte ihåg vad det var i..tror det var typ vinäger,grädde el nåt sådant..
Någon som har ett gott recept?
egengjod remouladsås är supergott..när jag jobbade på restaurang hade dem en supergod sås..kommer dock inte ihåg vad det var i..tror det var typ vinäger,grädde el nåt sådant..
Någon som har ett gott recept?
Vad hade ni såsen till? Sallad, kött, fisk...?
Jag brukar göra såhär:
2 dl lätt yoghurt (naturell)
½ dl bostongurka
2-3 msk majonäs
1 krm salt
Blanda bara ihop klart..
www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=284808
www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=-107565
www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=1780
Jag gör precis som storhumlan men brukar ta vanligt fil istället för yoghurt, det blir härligt syrligt. Ibland blandar jag i lite kryddor, typ italiensk salladskrydda och lite blasamvinäger också
Dock ögonmåttar jag bara
hade fisk till
den var ganska lös..alltså rinnande..lösare än creme fraiche
Gräddfil
Bostongurka
Majonaise
Salt och ev svartpeppar
Enkelt och gott!
Jag har hackad rödlök, hackad smörgåsgurka, hackad persilja, lite majonäs och turkiskyogurt/fil/gräddfil/creme fraiche i (beroende på vas som finns hemma). Och salt och peppar.
äpple, rödlök o kapris. Gräddfil o majo till vardags, grädde o majo till fest. Gräddfilen brukar jag variera med tex: lime o koriander, massa dill, hackad gurka o äpple, örter( tex dill, gräslök, persilja).