jag har ingen vetemjöl special...
ska baka muffins och det står att jag ska använda vetemjöl special. men jag har bara vanligt vetemjöl. vad händer om jag använder det? lr kan jag lägga till nått och få samma effekt?
ska baka muffins och det står att jag ska använda vetemjöl special. men jag har bara vanligt vetemjöl. vad händer om jag använder det? lr kan jag lägga till nått och få samma effekt?
Det går lika bra med vetemjöl
Är det speciall muffins du ska baka? Nä det funkar med vanligt mjöl!
de sjunker inte ihop då?
ja det ska de vara.. men jag behöver inte ta i lite extra då?
Det är mest i jäsdegar det har betydelse (säger svärmor som är bagare).
vad har specialet för funktion då?
ok tackar! då ska jag baka lite nu!
dumlemuffins blir det föresten...
Skillnade är förutom priset då:
Vetemjöl 10% protein, Vetmjöl Special 12% protein. Tadaaa...
Jag ser aldrig någon sklillnad. Har bakning som hobby o bakar 80% av allt matbröd o 100% av allt fikabröd här hemma. Är naturligtvis ingen exper, men har haft denna hobby sedan 12 års ålder...