Inlägg från: Skitunge79 |Visa alla inlägg
  • Skitunge79

    Då tar vi det en gång till. del 2

    Oj så det har gått 3 månader redan Jag som brukar ha sån koll!

    Receptet lätt skitgott!!! Men vad för slags rom brukar du använda? Vi har ju bacardi hä hemma, funkar det mån tro?

    Blev inte Lucas lite rädd för trimmern? Jag tror att Eddie hade blivit det. Han gillar inte när man fönar håret iaf och när jag gör min morgonsmoothie så måste jag ta upp honom på höften så att han kan titta vad jag gör för då tycker han inte det är lika läskigt när jag drar igång mixern.
    Eddie har ju en rejäl mohikan mitt på huvudet men på sidorna så är nog håret bara 1,5cm. Han är så ljus så att håret knappt syns när man fotar honom. Brukar spraya till mohikanen på honom för han blir så jäkla söt då

    Apropå klippa, Pidda var och klippte sig ännu kortare ikväll och jag är inte så förtjust i frisyren alls! Han ser ut som en liten påg!

  • Skitunge79

    Han vet inte vad han själv tycker om frisyren riktigt eftersom han blev så osäker när han såg hur jag reagerade...dumma mig...Men det var så otroligt stor skillnad så jag kunde inte hjälpa det. Tänk, han har ju haft längre hår än mig och vackra dreads. Vi klippte av dem och lyckades kamma ut dem en bra bit sedan fick han en snygg rockig frisyr hos frissan. Men han längtade efter riktigt kort hår, vilket jag förstår, och nu så är det bara några centimeter och för mig så är det en helt annan person och jag kan inte hjälpa det...Gillar inte det alls. Men det är ju bara hår och det växer ut, det är det som är så tacksamt med att exprementera med hår. Inte som tatueringar.
    Är rätt sugen på att klippa till mitt hår och färga det rött just nu så jag kanske ska passa på

    Fint med hår på killarna! Benjamin har sånt fint hårsvall med med korkskruvar och han är så fin. Eddie har spikrakt hår efter sin far. Jag har lockigt, trodde alltid det var den genen som vann? Hur har Lucas?

    Vad ska ni göra idag? Jag väntar på att min syrra ska komma. Regnar non-stop här ute men jag är lite sugen på att gå ut en runda ändå...

  • Skitunge79

    Då kan vi ju hoppas att du får föda vilken dag som helst nu för så här kan du inte ha det. Du kommer ju aldrig att orka att föda snart. Men du, om du har så ont i natt igen så kan det ju vara på gång och då tycker jag att du ska åka in till förlossningen ändå och be om en sovdos som jag fick. Jag sa ju det eftersom jag inte hade sovit på dygn innan att jag kommer aldrig orka en förlossning och de höll med och jag fick en sovdos. Kan nog vara en bra idé så att du orkar hela vägen och att minska riskerna för komplikationer? Låt de mäta sammandragningarna och fråga om du har öppnat dig lite med?

    Om ni ska gifta er i sommar så tycker jag nog att du ska vänta med att klippa av håret så att frisören har lite att jobba med när det är dags. Har ni satt något datum eller det ligger lite löst fortfarande?

  • Skitunge79

    Hej Flickor!

    Ska inte du ligga på förlossningen idag Jenny? Är nyfiken på vad BM säger om allt idag Har du fått sova något? Du har inte övervägt och åka upp till förlossningen så att de får titta på dig åtminstone? Kan ju vara skönt att se var du ska föda med?

    Rox, vad jobbigt med mer motgångar nu! Varför biter den sig fast? Koksalt? Jag trodde de skrapade men det är väl bättre om man slipper ingrepp. Verkar som om det kommer kännas tufft för dig resten av året. Om du blir gravid och börjar blöda, då kanske det beror på att den biten kommer ut då eller hur funkar det egentligen?

    Jag: Var på Kirurgiska mottagningen igår efter en kallelse. Fick ju ett åderbråck efter min graviditet som har begränsat min rörlighet mycket. Fick sluta att dansa salsa eftersom jag fick för ont. Kan ju i princip bara simma som träning annars blir det för ansträngt. Så nu kollade läkarna på det och jag ska få en laseroperation kom de fram till. Skulle ta ca 10 veckor i kön.
    Idag ska vi till vårdcentralen med Eddie. Efter att han hade sin förkylning där han hostade tills han kräktes så kräks han dagligen mycket numera. Han är fortfarande förkyld och lite hostig men det här kräkandet oroar mig. Han är ju tunn sen innan och har inget att ta av och nu så känns det som han har blivit tunnare. Inatt vaknade han vid 4 och började att kräkas och nu så har han äntligen somnat om. Tycker synd om honom...

  • Skitunge79

    Har suttit och pratat med kommunen halva förmiddagen och det ser väldigt mörkt ut för oss att få en förskoleplats till Eddie i januari. Det är hård konkurrens i Helsingborg om platserna. Så nu får vi fria till våra föräldrar och syskon att de får hjälpa oss till juni då Pidda ska vara Pappaledig....Suck....

    Rox, glömde ju berätta att PÅG är väldigt skånskt Det är en liten kille, hehehehe

  • Skitunge79

    Öppen 4cm, det händer grejer här! Jag förstår att du har haft det smärtsamt!! Jag ville nära nog dö de första 4 sen tog jag morfin och sov ett tag Sedan var de andra 6 inte lika hemska men låååååååånga!!!!!!!!!!!!!!!! Lucas får fira sin födelsedag hos dig och lillebror, kan inte bli bättre!! Sen kan ni ha kalas när ni kommer hem med era föräldrar isf, häng inte upp dig på det hjärtat
    Åderbråck är blått och känns knöligt och står ut en bit. Jag har det i knävecket. Du har säkert lite svullnad nu runt benet så att det kommer synas mer när du har ammat ett tag och svullnaden går ner. Alla får inte problem med det, men det är inte så roligt att ha.

    Ja de har platsgaranti men nu när jag frågade om den så verkade som att trots det så ser det väldigt mörkt ut. Blir helt tokig! Jag har ju inget val utan måste återvända till jobb då, vi har inte den lyxen att kunna snåla med dagar. Min pappa är sjukpensionär, Piddas mamma är långtidssjukskriven för reumatism, hans pappa pensionär, min syrra jobbar bara extra och Piddas syrra jobbar hemifrån så vi har folk som kan backa upp och hjälpa oss. Jag jobbar ju skift så det är mest varannan vecka vi behöver hjälp, men ändå!! Tänk om vi inte hade haft familjen? Då hade jag fått gå gratis hemma? Hamnat på soc hade vi ju gjort garanterat.
    Min chef ringde idag och frågade om jag ville jobba extra under julen så jag ska nog tacka ja, det är så bra betalt så jag kan inte annat än att säga ja, men verkligheten smyger sig närmre och närmre och det känns jobbigt att bara tänka att man ska vara ifrån min älskade skatt så mycket..

    Vårdcentralen, vi får ingen hjälp med något för att han är för liten. Känns helt hopplöst...Han är dålig men de vill inte ge honom penicillin, vilket jag förstår, men jag orkar inte se honom kräkas mer. Jag blir så orolig.

  • Skitunge79

    Rox, vill inte att du ska få mer motgångar nu, känns det så? Kommer att tänka på sådana gräsliga klyschor nu när jag ska försöka trösta dig "Efter regn så kommer solsken" Men kontentan är ju att det har gått i botten nu men det väntar en "himmel runt hörnet", kan inte hejda mig själv, förlåt!
    Så din pappa hade också fått samma svar? Där ser man. Skönt att veta att alla säger att det ska bli bra till våren åtminstone.
    Känns inte som att denna psykologen kan ge dig så mycket på så kort tid och risken är att du kommer att känna att du upprepar dig gång på gång när du får en ny psykolog. Tycker iaf att du ska gå till, du har det tungt nu

    Jag fick faktiskt inte en chans att fråga ut läkaren så mycket om rehabilitering igår. Han var noggrann med undersökningen men sen när beslutet togs så var han redan på väg ut genom dörren. Stressade läkare. Men jag är glad för att jag slipper att sövas faktiskt, tycker det är lite skrämmande.

    Jenny, vem ska ta Lucas när ni åker in? Jag förstår att du oroar dig, jag hade också känt att det skulle bli problematiskt eftersom det oftast startar på natten. Är det svärmor? Har hon tillgång till bil? Kan ni inte ringa henne och be henne att komma när du känner att det är dags? Det blir nog enklare än att ni ska samla ihop saker och sedan lämna Lucas. Där kan hon gå och plocka ihop saker i lugn och ro och Lucas kan sova vidare med henne i sängen.
    Jag tror inte att du åker in för sent, du har gjort det här en gång innan och du måste ha någon sorts instinkt när det är dags. Du vet, det var det alla sa till en - DU VET när det är dags! Och jo visst fan var det så. Sammandragningarna tycker jag inte att du ska gå på. Det ska var det där onda, onda som gör att du måste kliva ur sängen för att ligga blir smärtsamt också.

  • Skitunge79

    Förresten, vi kom fram till igår att vi ska försöka att ge oss på syskon om ett år Jag ska bearbeta min graviditet och gå ner i vikt tills dess. Jag är jätterädd för att bli gravid igen men jag vet att Eddie måste få syskon och om jag väntar längre så kan jag inte börja plugga förrän jag är hundra. Om allt skulle vilja gå vår väg då så skulle vi få syskon när Pidda är färdig med skolan. Ville bara dela med mig...

  • Skitunge79

    Svarar lite snabbt tillbaka då,

    Ring svärmor då, hon kommer aldrig i onödan! Sluta att förklara dig. Om du får så ont så att det kryper i kroppen så är något på gång! Vet din svärmor om att du är öppen 4 cm? Det spelar väl ingen roll om hon får komma till er mer än en gång?

  • Skitunge79

    Det är så svårt att säga hur du ska göra när man sitter här vid andra sidan datorn. Jag förstår på din ton i skriften att du är väldigt orolig. Kan du inte ta med dig Lucas upp till sjukhuset nu och prata med dem? Jag vet inte. Men jag tror att du kan tolka din kropp väl och än är det inte försent. Så länge du kan sova så är det nog inte ingen fara skulle jag vilja säga. Jag tror när det är att du vankar av och an på natten som det är dags att ringa svärmor. För iom att du är öppen 4cm så betyder det ju att du öppnar dig mer och då är det definitivt på gång. Hur känner du dig nu? Har du klockat det?

Svar på tråden Då tar vi det en gång till. del 2