Inlägg från: alexandr |Visa alla inlägg
  • alexandr

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Nu har jag fått klarhet i det hela. De har ett nytt rea system för i år som sker i etapper, först 30% innerkläder, sedan ytterkläder samt 50%. För att få info måste man se till att de har ens mail. De hade tydligen fått mkt klagomål kring detta på kundtjänst

  • alexandr

    Catten: Oj vad jobbigt med öroninflammation och utslag hoppas det inte är penicilinet. Bra med tid hos läkare så man slipper åka till akuten.

    Singhis: Vad smidig nattningsrutin Guld värt

  • alexandr

    Nu undrar jag sover era barn på dagarna fortfarande? D sov idag 45 min och ligger fortfarande i sängen och sjunger (21:30). Igår somnade hon 19:30 och då hade hon inte sovit på dan. Hur gör ni andra?

  • alexandr

    Coccos: Var duktig D är som är blöjfri på nätterna.

    Fr.o.m. idag skall vi låta bli att låta D sova på dagarna, tror det blir lättare kvällsläggningar då. Det låter ju som att flera är i den brytperioden just nu.

    Linusen: Vad roligt att det nya dagiset fungerar fint och att ni är nöjda. Hur stor är gruppen?

    Singhis: vad skönt att Elviras dagisplats är ordnad, hur gammal är hon i oktober?

  • alexandr

    Hua, Singhis och Linusen vad jobbigt, krya på er!

    Fick åter ingen info om poprean trots att jag försäkrat mig om att de haft min mail. Hursomhelst råkade jag av en händelse ändå se att de hade rea på ytterplagg och har nu införskaffat den skaljackan som jag ville ha, för 555 kr istället för 800 kr. Så nu skall jag gå tillbaka med den jag köpt till ordinarie pris (öppet köp 3 veckor ).

    Hoppas, hoppas vi inte oxå blir sjuka, det låter inte roligt...

  • alexandr

    Grattis i efterskott: Catten, Olivia och Minna!!!

    D bajsar och kissar på toaletten. Hon vill dock inte sitta på pottan. Så på dagtid är hon för det mesta blöjfri nu, men inte på natten.
    Sover gör hon dock fortfarande i vår säng och inte i hennes fina våningssäng med rutschkana Hon kanske tänker sova där när hon närmar sig 12...

    Idag har jag och D börjat bli lite lätt förkylda hoppas nu det inte blir värre.

  • alexandr

    Singhis och Catten: Vad duktiga ni är på att gå ner i vikt!

    Singhis: Var det en fischer price dator?

  • alexandr

    Catten: Låter ju inte klokt det där, vilken tur att ni fick lämna tillbaka tabletterna.

  • alexandr

    Singhis: Vad underbart det lät med din spa-helg, typiskt att de inte vaknade när J hade natten

    D sover från 20:00 och till ca 8:00 på helgerna. Idag vaknade hon 08:20. Det var dock någon period under hösten då hon krånglade lite på nätterna, men inte så farligt. Hon har blivit mer mårgontrött senaste halvåret. Själv är jag ju en kvällsmänniska lägger mig oftast runt 12 så jag pallar inte att gå upp tidigt.

    Catten: Helt otroligt att du orkar vara själv med två barn i perioder. Kan bara föreställa mig hur mycket jobb det är.

  • alexandr

    Singhis: Vad mysigt med sångstund och med babysim man längtar verkligen tillbaka till sånt. I helgen var jag och D och fikade med en mamma från föräldrargruppen och hennes son och man blev påmind om hur mysigt det var under föräldrarledigheten (trots tröttheten). Känner mig lite avis på er som är föräldrarlediga, Singhis och Catten hur länge kommer ni vara det?

  • alexandr

    Singhis: Vad duktig hon är som inte kissar på natten.

    Idag var vi och klippte D hår, gick bra hon tyckte det var spännande. Hårfrisörskan fick dock för sig att ge D hårtussar som hon klippt av (D var inte ens rastlös utan satt stilla i stolen så det var inte för att avleda eller nått). D var full av hårstrån sedan som inte gick att borsta bort, så jag fick tvätta allt Märklig taktik det där från frissan.

  • alexandr

    Chrizzy: Allt är bra med oss!

    Jag tänkte ta semester vecka 12 (alla dagar förutom måndag), och undrar nu om ni vill komma över och fira D:s födelsedag i efterskott, typ någon vardag den veckan. Jag är rätt flexibel med vilken tid och dag, så föreslå gärna, det är alltså antingen 17/3 eller 18/3 eller 19/3 eller 20/3.

Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7