Inlägg från: Catten28 |Visa alla inlägg
  • Catten28

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    singhis, stackars E, ja de kan kräkas av feber särskilt om den ökar fort, sen om hon har den förkylningen som vi hade så är man superyr och det kanske blev för mkt för henne att åka bil, stackars liten.

    john säger till eller han säger, kisset kommer kisset är på väg.

    idag har vår kille haft en otursdag, först ramlade han ner från en köksstol när han hjälpte mig röja i linneskåpet ( vill hjälpa till med allt) han slog sig ordentilgt i huvudet, så vi hade honom under uppsikt för hjärnskakning men han repade sig, sen ramlade han och slog rumpan hårt i köket sen strax innan läggning så ramlade han ner i sin låda med bilar och slog i näsan och överläppen, blodet rann från näsan. burr det var obehagligt. tog en blöt handuk på, det slutade ganska snabbt.

    john säger att pappor har en snopp och mammor har en snix, vet inte rikigt vart han fått det ifrån, men det är tydligen viktiga saker nu, allt som sitter på kroppen och det som kommer ur den såsom kiss och bajs. många frågor om färg och form


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    linusen, skönt att det går bra på dagis


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    SInghis, låter som att ni har det vi hade efter nyår. det är en för f****g förkylning,
    värken och allt, stackars er som insjuknat båda, man orkar ju ingenting. krya på er

    linusen, hoppas M kryar på sig.

    det luriga med den där förkylningen är att man kan vara feberfri en dag och sen nästa så det tempen uppe i 40 igen. både John och Viv fick pencilin då gick det över.
    ska till öronläkare med Viv i mars.

    var på Poprean igår och köpte en vinterjacka i stl 104 samt mössa och vantar till john och sen strumpor till Viv, jackan hade kostat 995 och var nedsatt till 495. hittade inte byxor i han stl. synd men men.
    var till läkaren med john efter det och tog nya allergiprover, ska se om några antikroppar har minskat, håller tummarna.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    alexandr, va konstigt.

    det går svinkoppor på johns dagis, hoppas att han ej får det.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    singhis, john har inte slagit eller bitit Olivia, däremot kan hanhålla fast henne när hon försöker krypa iväg. Vi har gjort så att vi "fostrar" Olivia som om hon är lika gammal som John alltså om Olivia tar ngt från honom så säger vi nej det är john som har lämna tillb eller om hon drar honom i håret så säger vi nej så får man inte göra, vi har gjort så sen hon var nyfödd och mest sprattlade. det kanske inte har någon betydelse att vi gjort så har ingen aning.

    det kan juv ara så att Engla är uttråkad, john varlite retsam mot sin syter när han var hemma och sjuk under julledigheten, då ställe han sig för tven så hon inte skulle se. la hennes nappar och leksaker på bordet så hon inte skulle nå. tog saker och sprang iväg. tror det mest var för att han var uttråkad och testade hur långt han kunde gå.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    singhis, jag giar inte så hårt, menjag har gått ned 7,1 kilo. jag fick magkatarr av att äta förfet mat, så nu försöker jag äta mindre potioner och inget godis ellersnask. rör mig mkt och det verkar funka förjag går ned. äter mkt bönder och linser fullkorn men mindre fet mat.

    såg att du tappat 16cm i midjan, jag har tappat 15 cm . det känns bra, provade ett par byxor jag köpte innan jag blev gravid med olivia , tighta jeans och jag kunde ha dom
    har tot sedan januari förra året (efter förlossningen ) tappat 17.1 kilo då ej bebis vatten moderkaka inräknat.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    bönder är väldigt goda ska jag säga om man bara marinerar dem

    med fet så menar jag typ bacon och grädde och så. jag körde LCHF och då är det mkt fett och det klarade inte magen av. Nu mår jag bättre.

    Idag ska vi till Andys lekland, skulle ha åkt och badat men vi ändrade oss på  morgonen och leker där istället.

    Olivia har tagit några stapplande steg, men när jag håller henne i händerna och ska få henne att gå hissar hon upp fötterna till öronen, hon är inte intresserad, men klättrar det gör hon PÅ ALLT, hittade henne i vår säng ståendes och klappade händerna.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    singhis, ja det är ganska stojigt, vi åkte dit hela familjen , vill inte åka med båda barnen själv man måste punktmarkera hela tiden. vi brukar vara där när de öppnar vid tio då är det inte så mkt barn, de komemr runt 11-12-
    det kostar 100 krper barn under ett år.

    ang gi så blandade jag gi och LCHF och det fixade inte magen.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    vi har sovit ok, Olivia var lite rosslig så jag inhalerade henne och gav nässprej, hon hostade lite oxå men blev bättre.
    vi sov ända till 05.30 sen ville alla upp.

    T är i Oslo denna vecka. kommer hem torsdagkväll så han är hemma när jag och Olivia fyller år på fredag, fattar inte att hon är ett år redan.

    T är borta hela veckorna nu och alla börjar känna av det. Han har varit borta tre veckor och ska vara borta fyra till som det ser ut nu. Det är bara att kämpa på. Jag och barnen har kommit i i bra rutiner, men det är så tråkigt att inte ha T hemma varje dag.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    Singhis, visst är det skönt att rensa. gjorde det för ett tag sen och gav dem till kyrkan, de åker till lettland med kläder varje år.
    jag har även rensat sängkläder, behöver inte ha 18 uppsättningar.

    idag ska jag och handla docksäng till olivia på ikea ska måla den  tills på fredag.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7