• snigelina

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Kajsan skrev 2008-11-19 22:44:24 följande:
    Ja, självklart, men vi har ju typ masa dagar på oss att tipsa här så gör jag en lista dagen innan den 1.a-Jag kan ju inte uppsatera varje gång det kommer ett tips, då blir listan kladdig, aslång och oläslig Så nu tiiipsar vi!
    En idé hade ju varit att lägga till Elva små troll i TS redan nu eftersom de redan börjat... Och sen lägger du till resten.
  • snigelina
    Skrutteruttan skrev 2008-11-28 11:47:11 följande:
    Jag har fått flera leveranser från EST, men INTE den som jag betalade och beställde i måndags...det som jag beställde i onsdags kom igår. Så något har hänt med måndagsordern...har mailat henne tre gånger, inte fått svar på de sista två...Kan man kräva pengarna tillbaka eller hur fungerar det? Hon skickar ju med "vanlig" post...
    Du får nog avvakta lite, det har ju inte gått så många dagar än.
  • snigelina
    FL Lisa skrev 2008-11-28 16:07:30 följande:
    Nej det är ingen stor summa pengar men jag har ännu inte fått svar på mailet jag skickade i förmiddags. Börjar ärligt bli lite irriterad på EST!
    Jag vet inte hur kortbetalningarna funkar, men det ligger nog inte helt i deras händer. Och mailsvar får du nog så småningom, det är ju inte alla som jobbar heltid med butikerna..
  • snigelina
    Kajsan skrev 2008-11-28 16:37:53 följande:
    Ja nu måste vi ha in tips, annars kan vi ju inte ha våran lista!
    House of Lola
  • snigelina
    Skrutteruttan skrev 2008-11-28 18:23:23 följande:
    Tänkte mest att det är knepigt att det som beställdes i onsdags kom fram på torsdagen, men inte det från måndagen...
    Det handlar ju om Postens hantering och det är inte så lätt för webshoparna att påverka Jag postade en tradera-tröja för två veckor sen och de som postades samtidigt kom fram dagen efter men den tröjan är fortfarande på vift tex..
  • snigelina
    Mitt livs lycka skrev 2008-12-01 10:28:57 följande:
    ja, man tycker ju att det varje dag borde vara ett tjej- och ett killplagg alt. unisex... men precis som Tjollabolla säger så klagar inte plånboken
    Jag tror att det jämnar ut sig till slut Idag har ju några shoppar bodysuits tex och jag har ingen som kan ha bodysuit men inte "gnäller" jag för det.
  • snigelina
    tinkerbell74 skrev 2008-12-01 11:09:59 följande:
    Såklart man fattar jag att det kostar att driva en shop... men hur kan vissa ha fraktfritt medans andra menar på att de då inte skulle tjäna ett öre på det de säljer.Hur kan tex vissa ha samma pris på alla Katvigstorlekar, medans andra hänvisar till att större storlekar är dyrare i inköp och att de måste ta ur mer i pris.mm. mmFör min del är det nog mycket sånt jag funderar över - varför det är så stora skillnader.
    De som har samma pris på Katvig oavsett strl följer inte de av leverantören satta priserna. De ska ju ligga inom samma prisram allihop och ja, de större strl är dyrare i inköp.
  • snigelina
    tinkerbell74 skrev 2008-12-01 11:14:27 följande:
    tjejtriss - Jo, jag vet att de är dyrare i inköp. Men shopparna går ju ändå runt och uppenbarligen måste de ju vinna på det för att fler handlar där.
    Jo, men se på Rumba tex.. Det är väldigt tuff konkurrens för shopparna nu, tror flera kommer försvinna under nästa år.
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!