• fröken ida

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Midbecs tapeter är inte så dyra som man kan tro. Tror de brukar kosta runt 300-400:- rullen.

  • fröken ida

    Tack för era protester mot fraktavgifterna. Min sambo hade stängt av datorn igår annars hade jag med uppmanat webshopparna. Helt vansinnigt att ta ut frakt på 40-50 kr när det kostar max 22 att skicka en tröja. Jag handlar enbart på fraktfria shoppar och jag är nog inte ensam om det. Tror affärerna vinner på fraktfritt i längden.

  • fröken ida

    Vilken intressant diskussion det här blev. Synd att jag hade tvättstugan så att jag inte kunde följa med i realtid. Jag är verkligen helt chockad över hur dåligt butiskägarna reagerade på detta. Är man bortskämd för att man väljer att sitta framför datorn och beställa kläder. Då ska jag struna i att beställa från deras shoppar och gå ut på stan och handla i mina lokala affärer istället. För det är det de vill eller?

    Självklart handlar man där det är billigast. Det är ju inte så konstigt. Jag har flera gånger avstått från att handla pga av fraktavgiften. Det blir mest EST där jag vet att jag slipper frakten, annars går jag hellre ut på stan. Så snål är jag.

    Angående att tex större shoppar som Ellos och H&M tar ut både frakt och expeditionsavgift så tycker jag även det är skitdåligt. Det är därflör jag bojkottar dem. Jag brukar mejla och påpeka detta men får inte ens nått svar.

  • fröken ida
    Pochahontas skrev 2008-12-01 12:38:48 följande:
    Fick mail från Laredoute idag. Dom hade visst också adventskalender.
    Där har vi ytterligare ett "större" företag som tar ett hutlöst frakt+exp.avgift. Där ska iallafall de små ha all heder. De tar ingen exp.avgift i de allra flesta fall.
  • fröken ida

    Apropå bokshoppar så tycker jag Bokus och Adlibris är exemplariska. Antingen så betalar man 19:- i frakt och får böckerna nästan dag eller så får man gratis frakt, men väntetiden blir då längre. Då får man välja själv.

  • fröken ida
    Kajsan skrev 2008-12-01 13:35:03 följande:
    Och det är riktigt billigt, eftersom böcker är tunga.Svårt för små bokhandlare att matcha det.
    Ja precis. Skulle skriva det med var det tänkt, men glömde bort det
  • fröken ida

    Mitt internet har legat nere i två dygn, men nu äntligen funkar det. Vill inte tänka på allt jag missat nu. Måste genast surfa runt och kolla alla erbjudanden

  • fröken ida

    Duntoffla skrev 2008-12-04 16:49:06 följande:


    Du har inte missat något väsentligt
    Åh är det säkert Fick för mig att alla shoppar reade Småfolk medan jag var borta
  • fröken ida

    Mmm jag håller med er. Jag är också trött på höstens kollektioner.

  • fröken ida

    270 för Molos lurvjacka är ett bra pris va? Kan inte bestämma mig.

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!