• nachosss

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Svar på #321
    Jag såg att www.domoda.se har adventskalender from. imorgon eller ikväll, men hur funkar det? är det ett erbjudande under en enda dag eller under hela december :) ??
  • nachosss
    Tjollabolla skrev 2008-11-30 19:14:42 följande:
    Har dom barnkläder??
    Nix, men adventskalendrar funkar väl likadant även när det gäller present?
  • nachosss
    Svar på #610
    Håller med fröken ida, vilka avgifter dessa har!
    Det är upp till kunden (oss) att välja hur pass hög frakt vi vill betala. Tycker synd om små webbshoppar för jag vet hur dyr frakten är!Jag jobbar på en stor bokhandel, vi skickar böcker hela dagarna och det är hur dyrt som helst! En av våra största kostnader är tyvärr frakt, trist.
    Jag handlar ofta tunga och stora saker så för mig är det billigt att betala ca. 69 i frakt!!! för jag vet vad det borde egentligen kosta!
  • nachosss
    Svar på #613
    KAJSAN....det är tyvärr inte så.
    Jag jobbar på ett stort företag så vi har avtal osv. men oftast så är det dyrare för företag att skicka varor än för privat personer! Så många små företag postar som privat personer!
    Vi på bokhandeln gör det ofta! ibland blir det mycket billigare för oss. de flesta tar ut ett fraktavgift på 69 kr. kolla vad ett paket på ca. 2 kg kostar för företag! som privat person betalar man inte avgifter som företagare måste göra!
    vi på bokhandeln har tex. slutat att skicka böcker mellan butiker (som vi alltid gjorte åt kundens räkning) det blev såååå dyrt att vi gick back på dessa böcker :(
  • nachosss
    Svar på #618
    Jag håller med, att frakt avg. spelar egentligen ingen roll pga. vi handlar vart VI VILL det är de butiker som har högre frakt som förlorar på det :/ men vad jag ville säga är att frakt är inte billigt.....
  • nachosss
    Svar på #655
    Blev nyfiken och försökte hitta tråden oxå, men det var alltså inte här på FL? nu fattar jag.....de tog väl bort tråden pga. den var opassande? det tas bort trådar här oxå som är opassande och jag tycker det är kanon! så att inte ngn förstör för alla andra och skriver en massa skit.
  • nachosss
    Svar på #770
    Bara älskar Mamma mia!! Såg den oxå på bio 2 ggr!! Nu har jag den på dvd :) "må bra film"
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!