• Milliemolly

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    är det erbjudande på schampoodle någonstans?

    "shit vad har jag missat"

  • Milliemolly

    Tejja skrev 2008-12-06 13:55:58 följande:


    Mår Noel bra, trots magbesvär?Jag såg nu att Annacill har den grå lurven jag vill ha...Storlek 110 och 140 Men det är så nära att jag är på väg att beställa den ändå, och ha den liggandes. Fast jag ska inte, men fingrarna är på väg ändå. Jag kan bara inte sluta gräma mig, varför kollade jag inte luckorna tidigare, då kanske det fanns en i rätt storlek...*Grr*
    Jag knep en 98:a som får ligga till sig tills den passar
  • Milliemolly

    katarina118 skrev 2008-12-07 13:09:16 följande:


    någon som vet om molo lurvoverall finns som kalener erbjudande??
    Lucky little me har också massa lurv nersatta i pris!
  • Milliemolly

    Jen80 skrev 2008-12-11 12:42:21 följande:


    Ja, men det var ju det. Kunde inte motstå när den "bara" kostade 164 kr. Hoppas nu att det skiljer lite mellan 74 och stl 80 så den stora funkar ett tag. 86 lät ju alldeles för stort. Då blir det ju typ lagom i sommar och då ska vi ha sommarklänningar !!Ja, nu svämmar snart garderoben över av klänningar ...Imorgon är det luciatåg för barnen. Tänkte först att Ava skulle ha den röda Kik kid-klänningen och en tomteluva, men fick lite dåligt samvete sen att när jag väl har en flicka så får hon inte vara tärna eller lucia ... Jag har ju två tomenissar så visst måste Ava ha lucianattlinne?!?! Fast det som tar emot är att köpa ett...
    köp stort och vik ärmar och nåla upp med säkerhetsnålar. hon kan ju inte gå ändå i år. nästa år behöver du bara nåla lite mindere och nästa igen passar det Så slå ut kostnaden på 3 år så blir det inte så farligt lucialinne är också jättefint att ha under förklädesklänningar typ rödrutiga julklänningar a la madicken........
  • Milliemolly

    Usch så ledsen jag är.............beställde en molo-lurv från kalendern hos Anna-Cill i söndags som inte kommit. Har haft mailkontakt med henne och hon har postat den och allt.

    helt knäckt och dessutom skulle den ju vara julklapp och kostade ju ändå 349 kr

    Vete tusan om man vågar handla över nätet mer...............men det har ju funkat alla andra gånger och massa gånger på tradera då jag köpt dyra saker för över 1000 kr.

    SUCK!

    Vill ju köpa mer Molo i kalendererbjudandena!

    Någon annan som råkat ut för liknande?

  • Milliemolly

    lillebror ja skrev 2008-12-12 22:13:18 följande:


    ...finns Bennetton kvar??? Skämtar När min stora flika var liten hade hon bara Benneton kläder... Vi shoppade ofta o Skåneland och i Danmark. Jag skulle grna vilja ta upp det märket igen - Vet någon om man kan nätshoppa eller är det bara fysisk butik som gäller??
    Jag tror inte det. Jag gillar deras barnkläder faktiskt. Coola brallor och fina jackor bl a.
  • Milliemolly

    Magda78 skrev 2008-12-12 22:23:50 följande:


    Milliemolly skrev 2008-12-12 22:14:23 följande:
    Fy, så himla tråkigt! Hoppas att den hittar hem till er iaf (tagit en liten omväg) *håller tummarna*Har inte råkat ut för det själv men det är ju så klart inte skoj när saker man betalat för bara "försvinner" så där
    Ja, jag hoppas den hamnat under någea julkort bara och snart kommer i lådan MYCKET TRIST annars
  • Milliemolly

    Toddler har 50% på alla kläder bl a Nova star armybrallor, jeansen denim Raw, dunväst, joggingdressen osv. brandstrom, Kik kid mfl.

  • Milliemolly

    AsfaltsBlomma skrev 2008-12-27 16:03:20 följande:


    Letar efter en Molo fleeceoverall till kommande bebis. Bf i april. Har köpt en Po.p overall i manchester i storlek 56 och tänkte ha en från Molo när den första blir för liten. Men vilken storlek bör jag ta? Den från Po.p verkar ganska stor i storlek. Tänkte ta 68 men det blir kanske alldeles för stort?! Och vad är det egentligen för väder i april? Ni som fått barn i april, vad klädde ni era små i?Någon som vet nån butik med bra rea på Molo fleeceoverall? My-baby.se har bra pris men jag vill helst ha en röd.
    I april hade vi ingen overall på bebisen. Den ligger ju mest i vagnen och hade filtar och åkpåse. Det gör ju inget om 68 blir för stort då den bara ligger eller halvsitter. ärmarna går ju att vika. personligen tycker jag molos lurv är mer större i storlek än mindre.
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!