• Magda78

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    isako skrev 2009-01-06 18:34:58 följande:


    Han tabbade sig lite o efter att inte ha pratat med honom på två dagar fick han ett genidrag.. som fungerade Han är inte dum han..
  • Magda78

    isako skrev 2009-01-06 18:41:04 följande:


    Brukar inte använda mig av den metoden man han var så förbannat dum så jag ville verkligen inte ens titta på honom. Jag o barnen ligger för räkning i värsta förkylningen genom tiderna så lämnar han oss hela dagen... För vaddå.... Fika med kompisar och biljard... *Grrrrr* Sorry ot jag vet..Men knappast ngt unikt...
    *kram* Och det var väl värt ett genidrag, absolut?!
    Hoppas att ni kryar på er pronto!
  • Magda78

    Idag har jag fått paket från Hippo order#1499, kortbetalning
    Jag fick 2/3 plagg som jag beställt så jag är jättenöjd men samtidigt blir jag ju ledsen och irriterad för er andra eftersom det är så många som fortfarande inte hört någonting.
    Sedan måste jag ju bara fråga: visst var det fraktfritt???!
    På det medföljande "kvittot" står det nämligen att pengarna för tröjan (som inte fanns sätts tillbaka på kontot) men sedan står det 89,50:- + 124,50:- + 29:- och då är det ju helt plötsligt frakt med!!!!!!!!!!!!

  • Magda78

    Såg ju nu att det faktiskt stod i mailet ang rean att det var 29:- i frakt men det stod inget om det i orderbekräftelsen och de tre plaggen betalade jag ju utan frakt, så det hade alltså blivit fraktfritt om alla TRE plagg funnits - skumt!?

  • Magda78

    jojoa75 skrev 2009-01-07 12:23:08 följande:


    jag har ju 1530... Nej fy f-n, ska det ta nästan en vecka att EV få sina grejor??? *bojkottar*
    Ja, det är ju det som är så irriterande att man inte fått någon som helst information. Så lång tid tar det ju inte att skicka ut ett mail till sina kunder (om man nu vill behålla dem)!
  • Magda78

    Tycker också att det här med frakten är lite tokigt/fel...
    Visst, jag fick nyhetsmailet och där är jag ju med att det stod en fraktavgift, fine... men sedan när jag beställer mina TRE plagg och betalar med kort så betalar jag utan frakt och det kommer inte upp något om frakt på beställningen ej heller vid betalning men när sedan ett av de tre plaggen inte finns och det skall krediteras på kortet då sätts det tillbaka pengar för det plagget men jag får betala för frakt på de TVÅ plaggen som jag får. Hänger liksom inte riktigt med i svängarna och tycker att DET är dåligt!!!

  • Magda78

    Wailea skrev 2009-01-07 16:09:09 följande:


    Där finns ju också redan nedsatta varor. Då blir det ju så knäppt igen att halva dras även på dessa fast det säkert inte ska vara det... Orkar inte beställa och sedan få veta att det blivit fel
    Ring och fråga! Hon är jättetrevlig och svara i telefon
    Ringde precis och la undan den röd/rosarandiga klänningen till i morgon - den sista de hade kvar!!!
  • Magda78

    tinkerbell74 skrev 2009-01-07 16:46:52 följande:


    Magda78 skrev 2009-01-07 16:16:08 följande:
    Ohno, jag måste ha ringt preciiiis efter dig då. Om just den klänningen! För då var den slut.
    Typiskt att vi jagade samma... Hoppas att du också hittar någon
  • Magda78

    Fialotta2 skrev 2009-01-07 16:30:12 följande:


    Hade ordernummer 1507 på Hippokids, inbetald förskottsbetalning. Inget besked och inga varor så jag ringde precis och fick besked - med ett väldigt trevligt bemötande - att samtliga tre plagg var slut och att jag borde fått ett mejl om det.. Surt även om det inte var särskilt oväntat - tur att jag shoppade järnet på Rackartyg idag!
    Kanske stötte ihop med dig idag då? Vad fyndade du? *nyfiken*
    Nu middagsdags c u!
  • Magda78

    Buttelina skrev 2009-01-08 00:01:07 följande:


    Alltså DET är RIKTIGT pinsamt. varöfr ljuga om antalet ordrar? för att vi ska tycka ännu mer synd om henne? jag tyckte lite synd om henne innan men inte nu längre.. inte när hon ljuger dessutom
    Har också fått det där mailet... och *suck* Lite irriterad blir man ju (även om jag nu fick paket idag med 2/3 varor utan att ha hört något) men fick betala för frakten som jag förts inte betalat för då jag betalade för tre plagg...
    Och turordning - vadå turordning?!?!!! Tycker väldans synd om er som fortfarande inte har hört någonting och ännu värre är det ju för er som dessutom ligger ute med pengarna (reserverade)
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!