När börja med sushi?
När är ett barn tillräckligt gammalt för att börja äta sushi? (Sådan sushi man får om man i Sverige beställer typ "10-bitars".)
Jag tänker främst på närings-/bakteriemässiga skäl om ni förstår hur jag menar.
När är ett barn tillräckligt gammalt för att börja äta sushi? (Sådan sushi man får om man i Sverige beställer typ "10-bitars".)
Jag tänker främst på närings-/bakteriemässiga skäl om ni förstår hur jag menar.
Men sååå tokigt borde det väl inte vara näringsmässigt? Rå oförstörd fisk, alger, avocadobitar kanske... Håller med om att det vita riset väl inte är det bästa med sin söta vinäger.
Inte farligt iallafall enligt er alltså. Låter bra!
MammanEmma1983: Ja, fisk och räkor får hon (eller, nä, när jag tänker efter har hon kanske inte ätit ännu) flera gånger i veckan, men inte råa då...
inte ätit RÄKOR ännu skulle det ju stå
vattenlilja: Varför inte?
Det är ju såååå gott. Varför ge barn mat alls kan man lika gärna fråga då...
Dessutom vill jag att mitt barn skall lära sig att äta/uppskatta all mat, inte bara "svensk husmanskost". Fisk är ju dessutom jättenyttigt, särskilt när man inte förstört näringen genom upphettning.
Tack för alla svar!