• Siggan

    30+ med första barnet 1-3 år

    sirre: Bra att du startade en ny tråd. Funderade på om jag skulle gøra det, men jag har aldrig startat någon tråd så jag avvaktade lite.

    Håller tummarna før att det startar snart Aggis!

  • Siggan

    Pyttis: Hoppas du blir bættre snart. Rolig fødelsedag før Agnes.

    Vi har ett litet "problem". A ville inte ha fødelsedagskrona och sitta på fin kudde. Hon vægrade också visa fram sin tavla med olika foton som vi haft med. Det ær alltså inget engånstillfælle utan varje gång hon ska gøra något framfør de andra barnen så blir hon "blyg" och vægrar. Ær det någon mer som har det så? Det blir spænnande att se om hon tænker delta i Luciatåget.

  • Siggan

    Pyttis: Otroligt! Hoppas du får rätt. Vad händer annars? Får du inte betalt för den tid som du jobbat "för mycket"?

    Milla: Trist med folk som inte kan uppföra sig. personligen tycker jag inte att det gjorde något att han hade pyjamasen på sig. Det är ju som en tunn mysdress.

    lia: Hoppas klådan ger sig. Kliar det överallt eller är det där du har staven? Nyfiken?

  • Siggan

    Drutten: Jättefina tomtar! Det låter urjobbigt med era läggningar. har inga tips. Ni har säkert prövat det mesta.

  • Siggan

    Milla: Om det inte verkar som han slagit sig så farligt så brukar det inte vara så allvarligt. Om han verkar OK nu får vi innerligt hoppas att det fortsätter så.

    lia: Skönt att klådan verkar ge sig.

  • Siggan

    I morgon ska A till frisör för en premiärklippning. Hon har mycket och lockigt hår som nu har nått en kritisk massa. Det är jättetrassligt att kamma och blir inte så snyggt när jag klipper rakt av. Tror hon kommer att bli fint i kort hår och så blir det mer lättskött. Blir spännande att se om hon kommer att låta frisören komma i närheten av hennes huvud. Räknar med att hon kommer att sitta i mitt knä iallafall.

    Pyttis: Trist med småklagande.

  • Siggan

    Det gick jättebra hos frisören. A satt tyst och stilla i en extrahög stol. Får se om jag lyckas lägga in någon bild på resultatet ikväll.

  • Siggan

    Nisselina: *vinkar*

    sirre: Låter ungefær som A. Skønt att høra att det finns fler barn som blir blyga ibland.

    LLina: Skønt att verkar OK nu.

    A vaknade 04.45 i morse *snark*. Hon har ju alltid varit morgonpigg men senaste veckan har tiden krupit åt fel håll, från 05.40 till 04.45. Imorse var hon tæppt i næsan så det kan ju ha berott på det. Jag lyckades få henne att ligga kvar i sin sæng till 05.40, men varken hon eller jag lyckades somna om. Suck!

  • Siggan

    Vi4: Jag tror inte det dröjer så länge innan ni är på förlossningen. Lycka till!

    Pyttis: Skönt att A fick i sig lite mat. Hur gick utvecklingssamtalet?

    Wilma: Stackars Trolla. Hoppas hon blir bra snart. Vet du om tbc vaccinen hjälper mot den mykobakterien också? *nyfiken*

Svar på tråden 30+ med första barnet 1-3 år