• tomcar­1
    Äldre 29 Dec 21:57
    59593 visningar
    267 svar
    267
    59593

    Vi transplanterade !

    Nina1982...bra attd u tagit ställning. Jag hoppas att fler gör det, när de kanske kikar in i denna tråd : )

  • tomcar­1
    Äldre 1 Jan 18:57

    Marija...hur har det gått ? Hur mår du ?

  • tomcar­1
    Äldre 2 Jan 14:09

    Marija...jo med mig är det bara bra. Ska åka till Tenriffa nu den 6 januari och vara borta en vecka. Ska bli så skönt.

    Fick tid till mammografi idag, då min njurdoktor sänt remiss. De tyckte i Göteborg när jag var där på årskontroll, att det är viktigt att kolla upp sådant. Har ju ändå ätit trpl-mediciner i 13 år nu. På tiden att kolla upp sådant då. Någon annan som gör det regelbundet ?
    /tomcar1

  • tomcar­1
    Äldre 3 Jan 20:41

    JaDa...hej ! Det var ett tag sedan. Hur har du det och hur går det med dina små ?
    /tomcar1

  • tomcar­1
    Äldre 3 Jan 20:47

    Hannah74...ja organ behövs hela tiden. Ja, hur är det med Tobiasregistret ? Någon här som vet ? Jag är inte så insatt i det tyvärr.
    /tomcar1

  • tomcar­1
    Äldre 5 Jan 12:50

    Malounis...ja, det är dumt. Jag har haft cellförändringar tidigare och fick ta bort dessa. Märkte bara att jag hade oregelbundna menstrautioner annars ingenting. Så det kan vara lurigt.

    Bamsemamman..Jag gick på dialysen i Linköping. Jag tyckte att det fungerade bra där. Det enda som jag tyckte och kan tycka ännu, är om man mår dåligt, att man ska behöva ligga så öppet ! Man ligger i varsin säng mitt emot varandra. I mitt fall mådde jag fruktansvärt dåligt varje gång efter och under dialysen. Kräktes, var ibland nästan okontaktbar av huvudvärk och då ligger det andra dialyspatienter runt omkring och får öron stora som tefat ! Visst det fanns draperi att dra för, men det var inget trevligt ändå för de andra att höra när jag kräktes ! Annars som sagt har det fungerat bra för min del. Sedan finns det ju alltid sura männsikor, även inom vården, som man inte tycker borde jobba med andra människor. men det är ett helt annat kapitel. har en otroligt underbar läkare. Har haft henne hela tiden och hon ställer upp till 100% och det känns jättebra !
    /tomcar1

  • tomcar­1
    Äldre 5 Jan 12:50

    Malounis...har ni börjat försöka nu då ? I så fall håller jag tummarna hårt, hårt : )

  • tomcar­1
    Äldre 5 Jan 18:23

    Malounis...jag önskar er lycka till då : )

  • tomcar­1
    Äldre 15 Jan 08:20

    Hej !
    Är hemma igen och har haft det så skönt : )
    Multi me...det var en stor operation, jag hoppas att allt går bra när det väl sker och att väntan inte blir så lång.
    /Carola

  • tomcar­1
    Äldre 29 Jan 12:01

    Njure nr 2...välkommen ! Kul att du också hittat hit, Jag känner igen mig i detta med vikten. En ständig balansgång. Jag har också problem med vårtor. De ploppar upp överallt, särskilt jobbigt är det på fingrarna. Många säger att de har besvär med tumörer och jag har alltid undrat, hur ser en sådan ut hos oss tarnsplanterade ? Vad bör man vara uppmärksam på ? För vad jag har förstått ser det inte lika ut, som andra hudtumörer eller ?
    Jag tar också veckotablett. Har varit tal om dropp, men doktorerna drar sig lite för att ge det, då det är ganska så starkt. Jag fick min njure januari 2006. Var är du transplanterad ?
    ha det bra så länge : )
    /Carola/tomcar1

Svar på tråden Vi transplanterade !