Behöver lunchtips! :-)
Nyttig och god variant på köttfärssås!
Stek 500 g köttfärs, i med en påse wokgrönsaker. I med lite grädde, curry, salt, peppar och lite soja.
Servera med Ris, Bulgur, Pasta, Potatis eller vad du nu känner för!
Nyttig och god variant på köttfärssås!
Stek 500 g köttfärs, i med en påse wokgrönsaker. I med lite grädde, curry, salt, peppar och lite soja.
Servera med Ris, Bulgur, Pasta, Potatis eller vad du nu känner för!
Carbonaragratäng:
Kokt pasta (koka exempelvis extra en dag du har pasta och spara tills dagen efter)
Lägg i ugnsfast form. Häll på frysta ärtor.
Tärna rökt skinka på bit (eller kassler, det går lika bra!)
Häll på Kelda Ostsås. Peppra med grovmalen svartpeppar och ställ in i ugnen.
Ca 225 grader och 20-30 minuter (tills det blivit genomvarmt!)
Keldas färdiga ostsås är även perfekt att använda i Lassange!
Gör som vanlig lassange men använda Kelda Ostsås istället för bechamell-såsen och den rivna osten. SÅÅÅÅÅ SMIDIGT OCH SÅÅÅ GOTT!!!
Ugnsfalukorv och potatismos!