Inlägg från: mrztigger |Visa alla inlägg
  • mrztigger

    Regnbågsprojektet :(

    vi var med i regnbågsprojektet med vår första dotter och det är vi INTE nu.... vi gillade inte alls danderyd.

    det började jättebra, kom in då vattnet gått samt att min fru hade gätt över tiden så det var dags att sätta igång förlossningen. sen gick allt snett....

    det gick inte att kolla hur öppen min fru var då hon har ont, ingen har "vart" där nere i över huvud taget och det bara gick inte. frun grät och ville hem, jag satt och var bara chockad över hur allt gått fran så bra till så kaotiskt, det kom in 2 andra och ville prata med henne om att det var det enda sättet men vår BM sa att det fanns juh alltid kejsarsnitt..
    då kom det in en läkare och tyckte att det var ngt vi skullr ha täönkt på innan vi skaffade barn, alltså att barnet skulle komma ut!!
    men inte går man och tar sig mellan bena innan man blir gravid för att se hur det känns!! många homosexuella är oskulder när de skaffar barn... .

    efter det gick tiden, vi fick stjuta upp kejsarsnittet hela tiden., dåligt med info, det kändes lite som om dom sket i oss med flit för att vi ville ha kejsarsnitt..

    när vi var på avd (hamdade inte på bb iom kejsarsnittet) kom vi upp sent på natten, susanne hade inte fått äta ngt sen tidigt på morgoen och ville ha mat men det fanns inget... fick tjata mig till att de skule värma en fryst paj.

    det kommer in en till läakre ngn dag efter och skäller på susanne fär att hon inte ville att ngn skulle vara där nere och känna och att hon borde ha fattat att man gör så... tro mig, hon försökte men efter att ha skrikit och gråtit sig igenom 5 min och dom hade inte ens fått en ett finger så funkar det inte.. inte när man skall göra samma sak flera gånger om..

    nä... nu testar vi huddinge istället

Svar på tråden Regnbågsprojektet :(