• Pumin

    Regnbågsprojektet :(

    vad tråkigt att ni bemöttes så! Vi har bara haft toppen kontakt på BB , vi har pratat med en Barnmorska som heter Helene F , hon är ansvarig för regnbågsprojektet och hon vill eatt man skulle meddela henne och man bemöttes dåligt. Kanske ni kan kontakta henne? Viktigt att alla har samma koll och inte bara en klick på BB?

  • Pumin

    Mirix: jag tror hon hter Ferrnaeus , kommer ej exakt ihåg ,men Lotta på mamma mia vet definitift vem det är så kolla med henne. Jag tror jag har helenes mailadress nreskriven någonstans oxå efetrsom hon hade vår profylaxkurs på mammamia.

  • Pumin

    Vill bara ge en annan bild. Tycker att det är jättetråkigt för er som blivit dåligt bemötta på danderyd, men det kanske inte alltid är så.
    Vi åkte in och födde barn den 13/1 och blev superbra bemötta från första sekunden. När mina värkar kom igång och vi ringde in till förlossningen så talade jag om att vi var "regnbågsfamilj" och efter det så behövde vi aldrig upprepa oss. På alla papper från förlossningen till BB och BB-hotellet stod det "medboende: Fru/sambo" .
    Hade skift-byte och fick ny barnmorska i mitten av förlossningen och det var inga problem.
    Efter förlossningen så var jag tvungen att opereras och flyttades iväg i ett par timmar , min fru stannade kvar på förlossningen och fick fantastiskt stöd av en undersköterska som höll dem sällskap och behnadlades exemplariskt av barnläkare och andra som passerade och gjorde undersökninger på lilleman.
    Vi stannade en natt på avd 16 (BB) efter förlossnigen och även där behandlades vi super bra , min fru fick stanna gratis den natten vi var där. På BB-hotellet var det igen - super bra. Underbara barnmorskor som läst journalen och hade sten-koll på läget. Vi behandlades som vilka andra som helst.

    Jag hoppas att det finns andra som har blivit bra bemötta som kan vittna om att regnbågsprojektet fungerar.

Svar på tråden Regnbågsprojektet :(