Inlägg från: Raihana |Visa alla inlägg
  • Raihana

    Me&i-tråden nr 9

    Håller just nu på med att klippa sönder denna som jag vann billigt på tradera, för att sy om till en bebistunika. Sonen blev väldigt upprörd när det inte fanns bebistunika med detta mönster till lillsyrran. Så då får mamma fixa.

    OBS!!! Ej min auktion!!!!!
    www.tradera.com/auction/auction.aspx

  • Raihana

    sofanda skrev 2009-01-10 22:42:40 följande:


    Ja, men inte om du är säljare...man får inte heller göra reklam för en säljare...
    Näe, är jag inte och hade inte tänkt göra för någon annan heller. Ville bara skriva att jag tycker om Me&i kläder, inget mer.
  • Raihana

    Ja, hann var så gullig när han kom och sa det då han och andra tjejen har en varsin fotbollströja men inte bebisen....
    Mina barn älskar verkligen dessa kläder, kanske syns på min son på kortet, han gillar att posera. Var när min säljare kom hit och visade pk i somras, då skulle dom prova ALLT och fotas.

  • Raihana

    Vad säger eran pojkvän, sambo eller man när ni handlar Me&i kläder för 5-siffriga belopp?

  • Raihana
    stökmamma skrev 2009-01-10 22:58:56 följande:
    Det vet han inte om....Hihi, som här då ungefär. Han har väl ett litet hum om vad kläderna kostar. Men han vet inte i vilka mängder jag köper....
    Man sticker ju inte precis fram fakturan under näsan på han, då skulle han ramla baklänges.
  • Raihana
    stökmamma skrev 2009-01-10 23:07:05 följande:
    Skönt att höra att det finns flerVi är nog en hel del....
  • Raihana

    64ulla skrev 2009-01-10 23:14:01 följande:


    Rahina: Lägg gärna ut en bild så vi får se resultatet. Jag har också sytt om några plagg.
    Jag ska göra det så fort det är färdigsytt.
  • Raihana

    Skrutteruttan skrev 2009-01-11 06:31:40 följande:


    Inte så mycket, ibland brukar han fråga om barnen verkligen BEHÖVER så mycket kläder...men han vet att det är typ det enda jag lägger pengarna på....Nu har jag ju fem barn att handla till så det blir ju inte så mycket om man slår ut det per skalle .
    Behöver och behöver, näe men jag behöver.... Är också det enda jag lägger pengar på. Jag har ju "bara" 3 barn att handla till så det blir ju lite mer per skalle, men det gör inget inbillar jag mig.
  • Raihana

    Perkan skrev 2009-01-11 10:10:59 följande:


    Nej min man skulle faktiskt aldrig säga nåt, eftersom jag sköter ALLT med kläder å sånt till våra 3 så förlitar han sig på mig trots ganska stor budget, men som sagt han vet ju att jag budgeterar lite av det genom tradera sedan .......  Kan dock se på honom ibland vad han tänker
    Ja, här är det också jag som sköter allt med deras kläder och tur är väl det, annars skulle dom inte ha mycket på kroppen. Som när vi var och handlade vinterskor i höstas och han tittade lite konstigt på mig när jag skulle ha 2 par /barn. Jaja, sa han du vet nog.....
  • Raihana

    Vikingakvinnan skrev 2009-01-11 13:29:59 följande:


    Vår dotter skulle varit naken från det hon lämnade stl 50/56 om inte jag, så oerhört generöst , sagt att jag fixar kläderna.Han har inte en susning om hur mycket det blir totalt och det har inte jag heller i ärlighetens namn. Jag tror att jag landar på 5 siffrigt men är inte helt säker.
    Hihi. Vad generös du är... Han vet absolut inte vad det handlar om för pengar, han vet dock att jag får tillbaka det mesta på tradera, så vår ekonomi störs inte så mycket av mitt överkonsumerande av Me&i kläder, lite bara.....
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9