• Tuna2

    BF Mars-09 ....nån mer?!

    Håller med!! Börjar bli lite pirrigt. Min granne fick i onsdags morse..2v för tidigt. Tänk om man får för tidigt...tex 2v..då ska jag ha om 7v!! Sååå spännande. Hoppas den sista tiden går fort för jag längtar så.

  • Tuna2

    Så tänker jag me. Kan ju faktiskt vara så... Hoppas på - 2v.
    Är inte vegetarian men äter mindre kött ändå eftersom jag har svårt med kött efter min magsäcksop. Nu är det inte lättare med maten...känns som det är mkt mindre plats vilket det antagligen är.

    Min man fyller 10 dgr efter beräknad förlossning.

  • Tuna2

    Jag mår bra men har problem med ryggen. Värken går ner i vänstra skinkan och man går som en pigg 90-åring..

    Har precis tagit ett varmt bad och skrubbat mig ordentligt...phu vilket projekt med den magen man har nu. Allt tar dubbelt så lång tid. För att inte tala om att sen smörja in sig med lotion. Dubbel pust....

  • Tuna2

    Håller med. Man behöver inte ha med för mkt packning för man vill väl hem så fort som möjligt. Jag menar om allt är som det ska och ser bra ut finns ingen anledning att stanna.
    Jag vill hem efter ett par dagar. Sist va jag på bb i 5dgr o det va det värsta jag varit med om. Amningen gick inte alls för jag kunde inte slappna av o min dotter kände naturligtvis av det. Vi låg tre mammor i samma rum med varsin skrikande unge. Jag blev tokig!!
    Men när vi kom hem, jag tog en dusch, vilade så gick det hur bra som helst. Hon åt så fint så...

  • Tuna2

    Jag kanske stannar en natt eller två max för dom gör det här blodprovet på barnet efter två dygn tror jag att det är. Vi ska oxå försöka få familjerum och jag hoppas så att det inte är så många som föder samtidigt så mannen kan få stanna minst en natt. OM det inte är fullbelagt kan mannen få en natt till. Sen när vi kommer hem ska jag låta det ta den tid det tar innan det blir vardag igen. Ska inte stressa med ngt utan bara vila o mysa.
    Åhh vad jag börjar längta nu...efter min lilla bebis.

  • Tuna2

    p2007: Tråkigt att höra. Mitt i din graviditet med....suck. Tänker på dig och hoppas du har nära och kära som kan stötta och bara finnas till. Ta hand om dig..

Svar på tråden BF Mars-09 ....nån mer?!