Vad mera ha i risotto med kyckling o svamp??
Ja, som rubriken lyder. Vad mera ska man ha i?? Ärter, majs, paprika blandning? Eller paprikastrimlor? Help please!
Ja, som rubriken lyder. Vad mera ska man ha i?? Ärter, majs, paprika blandning? Eller paprikastrimlor? Help please!
Tycker du fick med allt
Sparris! Och färsk paprika för lite crunch.
Nu blev det paprikablandning den här gången. Lite knepigt bara då paprikan blev så våt, hade djupfryst som jag hade i. Steker allt som bäst (utom riset då förstås) så hoppas lite av vätskan försvinner nu.
Jättegott att ha skalade räkor i också tillsammans med kycklingen
Maken är allergisk mot fisk o skaldjur så jag får pröva det nån dag då han inte är hemma
vitt vin och parmesan? Fast det gissar jag att du redan har inkluderat
What?
Ja isåfall har jag ingen aning... i min risotto ingår lök, vitlök, fond, vitt vin, parmesan och smaksättning. Nåt annat vet jag inte.
Jag tror inte heller det ror sig om akta risotto....hmmm hade vi inte en trad om det for inte sa lange sen....
Ingen fara, bra med mera tips Det var nog den svenska varianten som jag funderade på