Inlägg från: seSSa |Visa alla inlägg
  • seSSa

    7:an igen...

    och så har man hittat hit också...
    mår dåligt o är väldigt svag i kroppen... flytt om 1 vecka och alla inlämningar samt prov e gjorda på skolan... SKÖNT! bara o hämta igen sig lite nu... jobbar 6 dagar i sträck innan vi flyttar...


    ♂ L E Ó N ♂
  • seSSa

    tack brinkly o mia...

    Nu jobbas d för fullt, blir inte mkt packande för min del. Marcus sköter den biten då han kommer vara hemma mer än mig! 5 dagar kvar (inkl. idag). Hoppas alla har d bra o mysigt in i decembermånaden o d gråa vädret...


    ♂ L E Ó N ♂
  • seSSa

    Ne d e mkt som hänt i livet...
    *vi har flyttat tillbaka till göteborg då marcus studier e klara så han har jobbat 2 veckor som POLIS nu... mkt som händer...

    *fortfarande ingen bebis här, lär inte bli d.. förhållandet mellan mig o marcus är väldigt knakigt o jag vill separera medan han vill stanna kvar i förhållandet.

    *Jag kom in på högskolan och pluggar just nu till sjuksköterska och försöker fokusera på det istället. Dessvärre är skolan inte i Göteborg utan i Jönköping, japp ni läste rätt!! har pendlat i 2 veckor nu (sedan skolan börjat) men orkar inte med d längre.. tar mig 3 timmar att åka EN väg så 6 timmar sammanlagt med bussar och tåg, detta är då inte räknat väntetiden innan lektionen börjar osv... totalt blir d 8 timmar/dag som går åt för ingenting.

    *lösningen har just blivit att jag hittat lägenhet i Jönköping. Ska flytta dit i början av februari, 2:a handskontrakt tills sommaren. Blir att jag flyttar dit själv till att börja med men så fort jag får dagisplats för león så tar jag upp honom dit. Marcus har inte så mkt tid för honom ifall han stannar här då han jobbar mkt skift vilket innebär att león kommer sova borta hela tiden. Just nu passas han av min mamma och marcus föräldrar då vi inte fått dagisplats här ännu!

    Ja som ni ser, MYCKET som händer ==> därmed min frånvaro...


    ♂ L E Ó N ♂
  • seSSa
    Aussielotta skrev 2009-01-31 10:16:53 följande:
    sessa --> Ajdå, det låter inte roligt, men GRATTIS till att du kom in på högskolan!!!! Låter trixigt det där med dagis och om ni skall vara tillsammans eller inte. Varför vill du separera? Varför vill han inte separera? Nån av er som gjort nytt snedsteg elelr har ni bara tröttnat på varandra?Var jobbar han som polis nu? Vilket distrikt?
    han vill inte separera för att han fortfarande har känslor för mig o känner att d finns nått att kämpa för. Men jag tycker att varje dag är en utmaning o d e jobbigt! ingen har gjort fler snedsteg, jag e bara trött på vår situation o vet att jag kan få det bättre om det ändå ska ta ca 10 år till.... samtidigt är jag så otroligt rädd att lämna honom pga allt som "kommer därtill" typ delad vårdnad (där skon klämmer mest!) osv..

    Japp han jobbar som polis nu, jobbar i Kortedala! du kommer säkert träffa på honom någon gång snart.. hans första vecka var han runt stampgatan o denna v var d blandat men från och med måndag blir d kortedala (hans fasta station).
    ♂ L E Ó N ♂
  • seSSa
    Aussielotta skrev 2009-01-31 20:22:58 följande:
    Sessa --> Är han ute och åker radiobil eller är han på utredning? Är han en så kallad "sjätte-terminare" då eller? Vad heter han i efternamn?
    oj oj varför all denna info?? vill inte att nån ska ha kontakt med honom!
    ♂ L E Ó N ♂
  • seSSa
    Aussielotta skrev 2009-02-01 21:01:51 följande:
    haha...du behöver inte vara orolig, jag skall inte kontakta honom, mest att det kan vara kul att veta eftersom jag ofta har att göra med just sjätteterminare som är på utredning och håller förhör i mina ärenden. Men du behöver inte säga vad han heter, det har givetvis ingen som helst betydelse.
    hehe förstår d.. därför tänkte jag att jag kunde säga distriktet han var på osv.. men vill som sagt inte att han ska ha med denna delen av mitt liv (familjeliv osv) att göra just nu...
    ♂ L E Ó N ♂
  • seSSa
    KattenJanson skrev 2009-02-01 21:16:51 följande:
    Sessa - hoppas att du kommer att trivas i jönköping. Jag har bott där och trivdes jättebra. Har fortfarande flera kompisar där.jag o sambon var och shoppade i jönköping igår- En heldag bara vi två. Barnen var hos farmor o faster.när nu ska jag lägga meja. Vi har varit borta ikväll så det blev lite sent för henne ikväll.kram o go'natt.förresten tycker ni att den här ringen e fin??www.schalins.se/uploaded_files/big_2008052714...
    hoppas jag me.. kommer inte bo där så mkt förutom då jag har sammanhängande föreläsningar o så men hoppas på att trivas.
    Jättefin ring du länkat till!
    Aussielotta skrev 2009-02-02 13:16:13 följande:
    Silja -_> Den ringen är jättefin. Har själv tänkt mig nåt sånt när jag gifter mig....när den dan kommer. Antar att ni funderar på att gifta er, eller? Va skojigt!!!Sessa --> Vill bara säga att jag aldrig skulle nämna ditt namn eller nåt sånt om jag skulle komma i kontakt med Marcus via jobbet. Så du behöver inte oroa dig för det.
    okej tack! *phu*
    KattenJanson skrev 2009-02-02 18:27:38 följande:
    Hej Lottajo, vi planerar faktiskt att gifta oss iår. Dock inget datum bestämt och det blir bara närmaste familjen. Troligtvis en borgerlig vigsel - kanske i rådhuset i köpenhamn. vi får se...vi har inte kommit loss och förlovat oss än och det hoppar vi över. Vi kör direkt på vigsel. Har varit ihop sedan 2000 och det känns som om det är dags... Han är ju mannen i mitt liv jag jobbar nu - väldigt lugnt ikväll. bara ett fåtal gäster så jag har precis städat lite. Man får hitta på saker att göra, annars blir det en lång kväll. 2½ timme kvar, sen får jag åka hem.kram o hej
    ahh vad skoj me bröllop... du får meddela när d blir så vi också kan vara med på ett hörn
    ♂ L E Ó N ♂
  • seSSa

    Hallu du...
    Här är allt bra. är inne på min andra kurs i skolan som e så sjukt svår tycker jag. Måste verkligen lära oss så mkt på så kort tid. Känns som om jag skjuter upp allt pluggandet också för att slippa må så dåligt just nuvilket jag vet att det är dumt.

    León har fått dagisplatshär i Göteborg men står fortfarande i kö i Jönköping. 1:a April börjar han här så länge, får se hur det blir efter det. Lär inte bli någon semester detta året heller då jag måste jobba och försöka undvika studentlån som jag får ta denna terminen. Tar en dag i taget.

    Tråkigt att höra att Viggo e så dåligt just nu. Hoppas han kryar på sig!

Svar på tråden 7:an igen...