Inlägg från: mamma på vift |Visa alla inlägg
  • mamma på vift

    *>*<*Prematur 07- del 7*>*<

    Jag med


    *Mamma till 1 prins och 1 groda*
  • mamma på vift
    MammaDiana skrev 2009-01-20 10:10:26 följande:
    Igår var det 18månkotroll. Gick bra, han klarade allt som man "ska" klara vid 18 mån, sknt :) Det var den första kontrollen som var i verklig ålder, innan har allt gjorts korrigerat. Han går ju dock inte än,men det beror väl mest på att han inte har kraften eftersom han varit så mycket sjuk :( Nu är det dags igen, 39 graders feber och dunderförkyld och jag är är också sjuk :( Blä blä blä. Men han hade iaf gått upp i vikt igen, passerat 10 kg nu =) Så nu slipper vi skynda på prematurkontrollen hos läkaren iaf, får vänta tills vi får "vanlig" tid dit.
    Va skönt att han börjat öka i vikt igen....inge kul när de står still trots att de äter. Här är vi oxå sjuka 6:e dagen med feber...men idag var det inte så högt så jag hoppas att han är på bättringsvägen. Han äter ju så dåligt när han e sjuk. Krya på er!!
    *Mamma till 1 prins och 1 groda*
  • mamma på vift

    Grattis Alexander!!!!!!

    Vi var till BVC igår och fick 18 månaders sprutan. Det gick jätte bra och nästan ingen reaktion på den. Lite feber i går kväll men pigg o glad idag. Vi vägde oxå och nu väger han 9520 gram och är 77 cm lång. En liten plutt.

    Kram

  • mamma på vift

    StinaB: vi köper st.20-21 till Max på HM och på Kappahl. Både halkisar och vanliga.

  • mamma på vift
    Grattis Elsa på 2 års dagen
    *Mamma till 1 prins och 1 groda*
Svar på tråden *>*<*Prematur 07- del 7*>*<