• Tess82

    Dalatråden

    Nu hittade jag hit också.

    På Linneas dagis har det också Lucia ute om det inte är dåligt väder. Tänkte bara ta på henne en tomteluva i så fall och blir de inne får hon ha tomtepyjamas.

    Dream, tråkigt med din pappa. Revben brukar väl få läka av sig själv tror jag men punkterad lunga vet jag inte vad de gör åt.


    Linnea -07
  • Tess82
    gurkan76 skrev 2008-12-10 14:38:09 följande:
    Vi bor i Stenslund, men distrikten har jag inte koll på...
    Då är det väl slätta och herrhagen som är närmast, finns väl flera dagis där tror jag men har ingen riktig koll. Fick för mig att det finns ett ur och skur dagis i Herrhagen men jag är inte säker. Har också bott i Stenslund men det var några år sedan, innan jag fick barn och började fundera över dagis och sånt .
    Linnea -07
  • Tess82
    Hoppe tossan skrev 2008-12-12 16:08:01 följande:
    Vänta nu... Har båda tess/tezz döttrar som heter Linnéa??? ha rlämnat lilla familjen över helgen och är nu i stockholm och ska till globen på idolfinal ikväll!!! Jihaaaa!
    Ja det verkar så det .
    Linnea -07
  • Tess82
    Hoppe tossan skrev 2008-12-15 20:06:09 följande:
    Behöver julklappstips! Vad köper man till en 21-månaders??? Vi är helt villrådiga... är SÅ SVÅRT!
    Linnea är ju ganska jämngammal med Magnus. Hon får en spis med tillbehör och en bil hon kan åka på av farmor och farfar. Kläder, böcker och pussel är också sånt jag önskat. Var inne på en docka ett tag men har en sen jag var liten hon ska få istället. Hon är tokig i bilar och traktorer så nåt sånt skulle också gå hem. Vad gillar han att leka med? Tycker han om att måla/rita? Finns ju egentligen hur mycket som helst man kan hitta på men visst kan det kännas svårt. Linnea har så mycket saker så jag har oftast svårt att komma med förslag när någon frågar.
    Linnea -07
  • Tess82
    Marsbabymamma, har ni klarat er så länge från trots. Linnea har redan varit trotsig ett par månader. Hon har också ett hemskt humör, envis som sjutton och lägger sig på golvet och skriker när hon inte får som hon vill. Jag brukar låta henne skrika då för jag tänker inte ge med mig och låta henne få sin vilja fram, då blir hon nog 7 ggr värre bara.
    Linnea -07
  • Tess82

    Har fått ett nytt extra jobb nu fram till jul, ska jobba i en fotoaffär i Mora på eftermiddagarna 14-18. Kul med lite annat jobb och bra med lite extra pengar i januari. Blir lite lite tid med Linnea bara men det är ju bara denna vecka och mån-tis nästa vecka. Får se sen om det blir nåt i mellandagarna också.


    Linnea -07
  • Tess82

    Ja jag har ju pluggat heltid senaste månaderna så jag har Haft Linnea på dagis mellan 9-15 varje dag och andra tider när jag jobbat. Nu får Urban hämta henne när han slutar vid 16 så det blir nån timme extra denna vecka. Nästa vecka hade jag sagt hon skulle vara ledig men hon fick komma ändå mellan 11.30-16.15 mån, tis så jag slipper krångla med barnvakt. Kunde ju inte gärna tacka nej till jobb nu när jag fick heller, allt brukar gå att lösa på ett eller annat sätt.


    Linnea -07
  • Tess82

    Här var det lugnt i helgen. Alla kanske har fullt upp med julstöket. Jag har städat hela dagen idag men inte klar än, sparar det sista till tisdag så det är fint till jul, vi ska vara här och fira i år. Första gången jag ska ordna med julbord men jag kände att det skulle vara skönt att slippa åka då vi har en bit till släkten. Bara min familj som kommer hit så det blir inte så många, firar med sambons familj på juldagen istället, då ska vi till hans syster som nästan bor granne med oss så vi håller oss hemikring hela julen. Ska jobba nu mån, tis först också men jag tror nog vi ska hinna allt ändå.


    Linnea -07
  • Tess82

    sitamoia - Falun - Vincent 8,5 månader (född 080410)
    gurkan76 - Falun - Hannes 10 veckor (född 081009)
    blondecrazygirl82 - Mockfjärd - Wilma 070219 och Viktor 080227
    Dream83 - Avesta - Oliver 22mån  (född 070214)
    Tess82 - Rättvik - Linnea 19 mån (född 070509)


    Linnea -07
  • Tess82
    Mollie skrev 2008-12-22 22:18:47 följande:
    Hoppe, ni verkar få en bra jul ni med! Ser era barn på julkalendern? Sonen ser varje program, sitter som klistrad hela kvarten medans andra barnprogram inte alls är lik attraktiva. Egentligen tycker jag att den  är lite hemsk och inte all barnvänllig för en 2 åring...
    Linnea har inte alls börjat bry sig om tv än, hon kan titta på nån reklam eller om det är djur eller barn på tvn. Julkalendern vet jag inte ens vad den handlar om i år.
    Linnea -07
Svar på tråden Dalatråden