Inlägg från: Squeezetoy |Visa alla inlägg
  • Squeezetoy

    Tygblöjetråden 19

    Tar en rejäl skopa glögg jag, med både russin och mandlar Pepparkakor överlåter jag som oftast till andra. Utan grönmögelost är de inte mycket att ha och grönmögel står inte på menyn som gravid Men jag räknar kallt med att glögg och pepparkakssäsongen kan räcka en bit in i januari (minst) så jag hinner jag med...

    Ååh, sitter också kollar varenda blöj-sajt känns det som och vill köpa massor...

  • Squeezetoy
    johlinn skrev 2008-12-11 20:04:45 följande:
    Squeezetoy - men du, kavli har en mjukost med pastöriserat grönmögelostpulver som dög som substitut för mig förra året! Inga levande illasinnade bakterier i den!
    Jo, jag ska nog testa den till jul faktiskt, den ska ju vara OK. Sen får jag njuta av min favoritädelost sen när bebis ploppat

    På blocket finns ju just nu faktiskt rätt mycket "icke IV", annars håller jag med om att det är mest bara IV som hamnar på blocket.
  • Squeezetoy

    Vi har ett gäng BG 2.0 och det är en jättebra blöja. Det enda är väl en blöja där karborren börjar ge upp, men det är bara en blöja. Vi har använt dom i över ett år och sonen har väl inte ändrat midjemått alls på den tiden nästan, han bara växer på längden så det sätter väl sina spår.

  • Squeezetoy
    Acnaib skrev 2008-12-14 18:21:48 följande:
    Squeezetoy skrev 2008-12-14 12:28:17 följande: Jag har frågat henne, alltså hon som håller i själva barnshop. Mailade och fick till svar att de nya färgerna skulle komma i december. Så jag väntar med spänning!
    Åhhh, då är det bara att hålla utkik alltså Har bestämt mig för att köpa bara några få ytterligare BG och då känns det som ett förstort projekt att försöka sig på att beställa från USA så då sponsrar jag vår svenska försäljare istället.
  • Squeezetoy
    fru fogeby skrev 2008-12-16 00:58:26 följande:
    idag fick jag hem min pul jag beställt, svart brun och aqua meeeen nu är ju microfleecen slut..så jag får nog ta flanell som ska vara närmas kroppen.. men vad ska jag ha innuti?har ju hempafleece till bindorna jag gör mend et är slut på pinkgreen..vad kan man annars ha i?
    Går ju använda microfiber också, man behöver ju inte ha ett enda material heller, går ju göra en kombination av microfiber och frotté om man vill.
  • Squeezetoy
    Acnaib skrev 2008-12-16 19:41:48 följande:
    Tänkte bara om ni ville veta... Fick mail från barnshop idag. Nu har hon fått in de nya färgerna på Bum Genius 3.0 Härligt!
    Fast de är inte upplagda på sidan än... Måste nog ändå vänta med beställning tills lön kommit. Får hoppas det inte är så utplockat på färgerna då bara.
  • Squeezetoy
    zuzzan skrev 2008-12-17 21:27:38 följande:
    Måste fråga, finns det några tygblöjor som bara är att dra på? som engångsbyxblöjor? Har en dotter som vägrar vara still.
    De blueberry vi har, de med storlek, inte onesize varianten, går jättebra att dra på. De har bra knappar i sidan och de har jag förknäppt och så är det bara att dra på.
  • Squeezetoy

    De nya färgerna kan du kika på på t ex. www.cottonbabies.com, jag tycker den nya gula och den mörkrosa är jättefina och de andra två varianterna är inte helt fel de heller (en mörkare blå och en mörkare grön).


    Yoko skrev 2008-12-17 21:49:03 följande:
    acnaib, skrev hon vilka färger det är? Skulle ju eg inte köpa nya blööjor, men nya färger låter kul...
  • Squeezetoy
    Ronjas mamma skrev 2008-12-19 04:22:49 följande:
    Har en tjej til min simning som också kunde tänka sig att börja använda tygblöjor hun vill gärna ha one size och ekologiska men hennes lille kille på 7 månader är rätt bastant en rätt rund rumpa ; ) och en stor kissare är där någon som har några tips utöver imsevimse??
    Econappi från swaddelbee är ju ett alternativ, sen har BG en blöja som är "organic" men inte går att köpa här. Sen kanske det finns några formsydda alternativ i onesize också, har inte riktig koll.

    Här har jag upptäckt att MT helt plötsligt sitter skitbra på min pojk, har ju haft en och provat då och då men utan att den suttit riktigt bra, men helt plötsligt sitter den som en smäck, bättre än våra andra blöjor så nu är jag på jakt efter sånna, men det verkar inte bättre än att folk håller hårt i sina MT, verkar få beställa nya om jag ska ha. NÅgon som vet hur MT aio är att torka om man inte har tumlare? Har nämligen en sån easyclean pocket nu men gillar inte alls det där med dubbla fickor. Så om aio torkar bra utan tumlare tar jag hellre sånna.
Svar på tråden Tygblöjetråden 19