Inlägg från: Maria Seg |Visa alla inlägg
  • Maria Seg

    Tygblöjetråden 19

    ingefrid skrev 2008-12-11 10:23:43 följande:
    "Tygblöjor ska tvättas med LITE tvättmedel och INGET sköljmedel, Ett överskott av tvättmedel täpper igen blöjan, precis som sköljmedlet och gör att den inte längre suger upp. Exakt hur mycket tvättmedel som behövs beror på medlet, hur stor tvättmaskin du har och hårt ditt vatten är, men oftast räcker det med cirka en tesked."Gäller ovanstående alla tygblöjor eller bara aio o liknande? Jag har vikblöjor med blöjbyxor.
    Alla blöjor! Kissblöjor kan dessutom sköljas i kallt vatten därefter dra i ättika i vattnet, sköljas igen och sedan i sista sköljet kan man ha i lite vinäger för mjukhet och det tar oxå bort doft. ( om man handtvättar vid resa tex  ) bajs kan tas bort med citrontvål. Detta fungerade på mina fuzzi på julsemestern i Kroatien. De torkade fort över handdukstorken oxå.
  • Maria Seg

    Nackdelen med de strapblöjorna är ju att bandet sitter isytt fram så man måste bakom ryggen på bebisen. Och större barn ligger inte gärna still...

    Finns bumgenius kvar i str, alltså inte bara som onesize? vilken är bäst av BG happy heniys och den nya easy som finns på babykind, tro?

  • Maria Seg

    Min skrutta vćger 4, 8 kg sšs nart fšr jag sćlja av mina smš formsyzdda fršn ullrike. Men jag tror jag klarar jan ut och ev feb oxš men har redan laddat med nya tots bots i bambu str 2 redo. Hmm nu kronglar tangentbordet igen...

  • Maria Seg

    Nu funkar det, språkändringarna krånglar ibland. Jo jag köper nästan bara begagnat och säljer för samma summa ca sedan. Mycket bättre en köpa engångs som man definitivt inte får ngt för

  • Maria Seg
    fru fogeby skrev 2009-01-04 12:04:30 följande:
    hihi jag väntar på hampafleecen, men så fort jag får hem den så ska jag lägga ut blöjor på sidan
    Jag ser inte var du har dina blöjor du sytt?
  • Maria Seg

    Jag har använt tyg från 4 veckors ålder men låg 10 dagar på neo så nästan direkt hemma. Engångs läcker i sidan på natten och gärna bajs med, aldrig tygisar!

    Använder Ullrikes formsydda som sitter perfekt nu på tjejen 5 kg och 56 cm. Med ullbyxa, älskar IV för den är tunn-sitter ocå perfekt nu! Eller dra upp i sar och ngn enstaka gång pul. Nu har jag börjat med fleecebit mot rumpan för den blir plaskvåt om jag väntar 3 timmar med att byta men vill inte bosta för rumpan blir enorm. Tacka vet jag bodyförlängare! Har även formsydda i hampa med kardborre från 6 kg. Men håller på at gå över till pcokets. Ska beställa 24 coolababy från USA på nästa lön. Detta för att min man annars sätter på engångs. Men formsydda kommer fortfarande vara nattblöja med ullbyxa.

  • Maria Seg

    Ngn som handlat mååånga blöjor från USA och inte åkt på tull? Var kan man läsa om tullens avgifter, finns en sådan sida?

Svar på tråden Tygblöjetråden 19