• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Åh, nu har jag en sån där dag där jag skulle kunna äta vad som helst. Jag är så sugen på något gott. Att det ska vara så svårt vissa dagar och andra dagar känner jag inget sug alls.

  • Sigrid

    Hur är det med er tjejer?

    Min förkylning är på bättringsvägen, men på kvällarna är jag fortfarande väldigt täppt i näsan. Det har inte blivit någon träning på två veckor och jag gissar att det inte blir något nästa vecka heller.

    Idag fick jag en överaskning när jag kom hem och tittade i brevlådan. Jag hade fått tidningen Familjeliv.
    Jag är inte PLUS-medlem, men det lottas ju tydligen ut några nummer varje gång till övriga medlemmar och den här gången var det min tur. Jag blev jätteglad.

    Vad gäller nyttigheter så har jag så svårt just nu att hitta motivationen att inte småäta och inte äta för mycket. Jag har ju nått min målvikt, men jag hade ju tänkt stanna där också och inte gå upp igen. Men jag skulle lätt kunna sätta i mig massor med godis, det är en himla tur att vi inte har något hemma just nu. Det har kännts så här hela veckan, jag vill att det ska gå över.

    Ha en trevlig helg!

  • Sigrid

    Kom på att jag kanske ska åka och försöka få tag i ett par byxor i helgen, det kanske kan få mig att bli motiverad igen. Jag går i samma byxor som för 15 kg sen, jag har inget par som passar och sitter snyggt.

    Nu blev jag på bättre humör bara av tanken på att shoppa.

  • Sigrid

    Maddisen, jag hoppas att jag hittar ett par byxor. Min kroppsform brukar inte lämpa sig för byxköp, jag förstår inte hur det är tänkt att man ska se ut. Tur att jag har en mamma som kan sy, för hon får alltid sy in alla mina byxor i midjan innan jag kan ha dem.

  • Sigrid

    maddisen, vad gott det lät med soppa.

    Själv blir det inte middag förrän ganska sent idag. Jag och mannen ska äta framför tv:n ikväll när vi tittar på Let´s dance.

  • Sigrid

    Då är vi två. Men jag ska inte... (försöker intala mig att jag klaraar mig utan alla gosaker).


    morrontrött skrev 2009-02-06 20:12:38 följande:
    jag är så sugen på något sött. godis, kakor eller vad som....
  • Sigrid

    Usch, jag har nyss smällt i mig våfflor med sylt och grädde. Visst, det var jättegott... men nu efteråt fick jag ångest. Jag skulle ha ätit något nyttigare istället. Ställde mig på vågen imorse (i och för sig efter frukost och mensen har precis startat) och jag hade gått upp över 2 kg sen i måndags. Blä... Och så är jag för förkyld för att träna.

    Förlåt att jag bara gnäller, men jag tycker det är jättejobbigt att hitta motivation just nu. Förhoppningsvis kommer motivationen tillbaka när jag känner mig helt frisk. Nu är allt bara segt och jag skulle kunna gå och köpa världens största godispåse och sätta mig i ett hörn och äta upp den själv.

    /Gnäll-Sigrid

  • Sigrid

    Det blev ingen shoppingtur. Jag kännde mig uppsvullen och inte alls på humör för att handla. Men jag hoppas att det kan bli av nästa helg istället, för jag behöver verkligen nya byxor.

    Imorgon är det vägningsdag. Jag har inga förväntningar alls för jag känner mig alldeles uppblåst och att jag testvägde mig igår gör ju inte att jag längtar mer direkt.


    mickans skrev 2009-02-08 16:48:39 följande:
    Sigrid vi fins här fö att höra på lite gnäll . För mrj ar shopping den bästa motivatonen, jag Älskar att shoppa . Hittade du några byxor? Vist är det konstigt att man kan gå upp i vikt så dar. Jag kan gå upp 2 kilo på en helg...märkligt och galet irriterande Jag fick oxå familjelivs tidning, men det var inget för mej faktist. Men kul att få se hur den är uppbuggd. Lite för myket gravidetet och småbarn ( som jag inte har längre...hi hi ). Men hade barne varit små eller jag varit gravid skulle jag gillat den . Själv försöker jag motivera mej själv att gå ner å ställa mej på crossen....men det käns långt bort. Maken har åkt till Föreande Arabemeraten och här snöar det så jag tror vi är på väg att snöa in....käns lite orättvist . Känner iof att jag gärna snöar in en vecka, så slipper jag gå ut och att tjuvar håller sej hemma med
  • Sigrid

    Vad duktig du är. Jag längtar tills min förkylning är över så att jag också kan träna. På gymmet har de sånna crossar, men jag har aldrig testa... ska testa någon gång när inte så många kan se mig


    mickans skrev 2009-02-08 18:31:29 följande:
    Stälde mej 30 min på crossen....Nöjd
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra