Inlägg från: prinsessan 13 april |Visa alla inlägg
  • prinsessan 13 april

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Några nyheter om vaxduken?


    Kyssen skrev 2009-02-20 23:01:42 följande:
    Jag kan svara dig i morgon om jag hinner till mitt utlämningsställe.. Har köpt den röd vit prickiga och fick idag min avi med posten. Har dock inte hunnit hämta ut den ännu !
  • prinsessan 13 april

    Ok jag misstänkte det! SUPERTACK då blir det nog inget köp för mig!


    Kyssen skrev 2009-02-24 21:38:41 följande:
    Prinsessan: Har varit och hämtat ut mitt paket från S & S idag och kan meddela att den rödprickiga vaxduken för 29kr metern verkligen inte är värd mer än just det. Väldigt "prasslig" och vill man så kan man ganska lätt dela på själva plasten och det vita på baksidan. Kommer säkert att funka till haklappar (som jag tänkt ha den till) men njae.. blir nog inte att jag köper den igen.
  • prinsessan 13 april

    Trodde jag hade kvar länken till visitkortsföretaget men det har försvunnit... Har för mig att det var gratis.. Någon som har länken?

  • prinsessan 13 april

    hmm ja undrar vilka som köper dem? jag tycker det börjar bli alldeles för dyrt!

  • prinsessan 13 april

    ja jag vlev förvånad att det inte snackats mera då jag inte kunnat kolla under helgen som var....Det var inte så många sidor att läsa igenom!
    Har sökt vem som gjorde bollar av stuvar -tror de var av femhörningar!?
    Kan någon tipsa?
    Jag menar när vi ändå snackar vad man gör med spillbitar!!

  • prinsessan 13 april

    Har nu sett att det är fler än jag som är från stockholm i denna tråd... Någon som är sugen på att träffas upp på symässan i Kista 3-5 april för en fika? Kan vara kul att utbyta lite ideer osv Någon som är intresserad?

  • prinsessan 13 april

    Någon som har hört hur det gått för AMDA och tygköpet på A&H.... Jag väntar med spänd förväntan!! Det rycker i fingrarna att få sy i rosa hjärttyget som jag ville ha....

  • prinsessan 13 april
    Matricia skrev 2009-03-06 08:54:52 följande:
    Kan någon hjälpa mig lite med smakråd? Jag har köpt JNYs rosa kaniner på benvit botten och tycker mycket om kvaliteten på tyget men inte så mycket om den benvita färgen så jag tänkte färga tyget men ändå behålla kanintrycket. Vilka färger passar och vilka funkar att färga med? Det kan ju inte vara för mörka färger för då försvinner väl kaninerna? Är det någon som har färgat och kan komma med tips? Ljusrosa är kanske givet men vad mer kan man ta?
    jag gillade inte heller riktigt den benvita botten men till min förvåning gick det att bleka tyget med Klorin. Kanske inte så miljövänligt men kritvit botten men ljusrosa kaniner blev väldigt fint om man inte vill färga.
  • prinsessan 13 april
    Kyssen skrev 2009-03-06 20:38:54 följande:
    Vad spännande det lät att bleka kaninerna föressten. Fick just hem mina rosa idag och blev lite (fast bara lite) besviken över den benvita som jag trodde skulle vara lite vitare än den var. Blekte du i tvättmaskin eller för hand? Behöll kaninerna sin ursprungsfärg eller blektes de oxå lite?
    har varit borta i helgen men tänkte svara så här i efterhand. Jag blekte i maskin när jag samtidigt tog bort lite fläckar på vita bodys. Kaninerna blev ljusare också - ungefär som den ljusrosa interlocken spm JNY också säljer.
  • prinsessan 13 april

    Undrar också hur det gått för AMDA..... Väntar med spänning!!

  • prinsessan 13 april
    Nhelia skrev 2009-03-09 21:50:34 följande:
    Jag tycker det är så skönt för man kommer hemifrån och slipper ha dåligt samvete för att man syr när man kunde göra annat (läs hushållsarbete )Sen är det ju underbart att träffa andra sygalna också, för att inte tala om att ha en jätteduktig lärare där som man kan fråga om allt!
    Var går du på kurs?
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)