Inlägg från: paparauk |Visa alla inlägg
  • paparauk

    Fotbolls tråd!!

    Här är det AIK som gäller . I England är det west Ham som gäller. Sen så finns det lag i Italien och Spanien man håller på men inget man brinner för på samma sätt som dessa 2 lag.
    Apropå Zengin så måste jag säga att det är en av de spelarna jag tycker minst om i hela allsvenskan. Har iof växt upp med Haris Laitinen i Bajen och även spelat/tränat med honom. Men kommer dock aldrig njuta av att se Bajen så jag väljer att inte titta helt enkelt. Tar emot i AIK själen.

    X Box 360 är alltid hemtrevligt att spela Fotboll på . West Ham går starkt där iaf.

  • paparauk

    Det jobbiga är att Barnens mamma har börjat träffa en Bajare. Jag hade hård AIK skola med grabben men det gick tyvärr ut över honom med kommentarer från Jason 4 år som säger " Dig tycker jag inte lyssna på för du är Bajare." Eller när han gjorde honom sur så skakade han på huvudet suckade och sa "tack och lov är jag gnagare." Kul kan tyckas men då fick man vara vuxen så numera så är det väääääldigt lite AIK för grabbens del. Mer att man får hejja på vad man vill... Det svider men jag vet att när han blir så pass gammal att han förstår full ut vad det innebär att hejja på ett lag och hur man behandlar andra människor så kommer han bli tok gnagare... Moauauahahahahaha :D

  • paparauk

    Hedde:Självklart skolas det in ... :) men det får inte gå till överdrift... Svårt när man är fanatisk själv iof.
    När han och jag spelar fifa så börjar han få tycke för West Ham. om han kommer in när jag spelar och jag kör med West Ham så ser han det direkt... Det känns bra.

  • paparauk

    hedde: Jo det spelar ingen roll vad man spelar. Grabben började ju gilla GTA IV men då fick man spela snällt och bara åka runt i en bil. Man fick skippa skjutandet osv. :( Bättre å få spela själv...

  • paparauk

    ok. Det e iof starkt. Visst West Ham är laget i England. Men iiiiiinget går upp emot intresset för AIK

  • paparauk

    nya damen är måttligt road av att gå på Fotboll med mig numera. :D Den matchen hon var med va mot Gais och linjedomaren vinkade bort ett mål pga offside helt felaktigt. Lägligt så satt vi precis ovanför domaren och man blir vansinnig. Hon skämdes lite då av någon märklig anledning.

  • paparauk

    Ogillar Tottenham skarpt. Fast det gäller väl iof de flesta London lag då West Ham är det som gäller. Fast det slår högst på Hatlistan (förutom Djurgårn som alltid vinner den listan) Måste nog Arsenal komma. Huuuuujeda mig.

Svar på tråden Fotbolls tråd!!