gräddig risgrynsgröt??
Någon som råkar ha ett gott recept på risgrynsgröt gärna med vispad grädde i så att den blir sådär fluffig...
tipsa gärna!
Någon som råkar ha ett gott recept på risgrynsgröt gärna med vispad grädde i så att den blir sådär fluffig...
tipsa gärna!
Koka risgrynsgröt. Vispa grädde. Blanda.
är de så enkelt??
Ja men varför inte att ja inte tänkte på det själv då =)
Så enkelt är det
Man ska ha i vaniljsocker och apelsinbitar också. Eller en klick sylt till servering. Eller mandarinklyftor på burk. Typ
LillYmer
Låter mer som Ris á la Malta. Fast med avsvalnad gröt i så fall då.
jo blada i vaniljsocker o apelsier gör vi at grötrester =)
Det är säkert gott!
planeraren skrev 2008-12-25 11:39:56 följande:
nä men de e gott me risalamalta med.. Men ja vill ha en fluffig gröt =)
Min pappa gör en sådan gröt. Jag har inte något recept, men jag vet att han kokar grötris och vatten (inte mjölk) och stärkelsen gör att det blir ganska krämigt. Sedan blandas vispad grädde i. Man får vara försiktig när man värmer och inte röra för mycket för då försvinner fluffet.