Inlägg från: smultronrt |Visa alla inlägg
  • smultronrt

    20-25års åldern, första graviditeten nr:2

    Hej får man va med här.. är 24 och ska ha mitt första i maj Skrattande

  • smultronrt
    babyboom86 skrev 2008-12-27 12:20:08 följande:
    Flickor, nu tror jag slemproppen släppt! Vi skulle precis åka å hämta vårt skötbord, skulle bara gå på toa först. Reser mig ur soffan å känner hur det hugger till, tänker inte mer på det, kissar å får värsta gulaktiga geleklump på pappret! Kanske kan va nåt på g snart...sitter med mensvärk nu å magen är stenhård.Med tanke på allt som hänt senaste veckan så börjar jag tro att flickebarnet inte kmr stanna i magen till efter nyår. Hon har varit väldigt lugn sedan igår, får buffa ganska mkt på henne för att få nån respons....vad tror ni`??
    Håller tummarna för dig då och lycka till..
  • smultronrt
    babyboom86 skrev 2008-12-28 21:37:16 följande:
    nu har det börjat hända grejer, öppen 2.5 cm, så jag är helt klart i latensfasen =) Barnmorskan trodde att inom de närmaste dagarna har vi skruttan hos oss, så nu är det bara å vänta, hihi
    Grattis. Nervös nu då??? själv har man 4 månader kvar men jätte nervös för det...
  • smultronrt
    Vittorn skrev 2008-12-29 09:51:02 följande:
    precis varit på mitt första (och antagligen ända) ultraljud. så underbart att se den lilla knodden sprattla omkring där inne.längtar så tills knytet kommer ut.hoppas alla mår fint =)
    Jag ska på mitt 4:de UL om en och en halv timme.. gu vad nervös jag är.. visst vet att barnet mår bra.. kände den sparka i går kväll.. men rädd att något gott fel sen sist.. Man slipper aldrig oron enligt min mor.

    Först oroar man sig i nio månader sedan resten av sitt liv att barnet ska bli skadat.. URS men man lärs sig leva med det antar jag...
  • smultronrt
    Lucia1987 skrev 2009-01-05 01:47:33 följande:
    Tjejer jag håller på att dööööööö här, vad gör jag för att få stopp på min halsbränna, jag vill inte ta tabletter....)=
    samarin löses upp i vatten och går att köpa i mataffär. det funkar här.....
  • smultronrt

    Hittade min drömbarnvagn idag. Väntar nu bara på svaret att den finns kvar.. Håll tummarna för mig tjejer.. Vill verkligen ha den..

Svar på tråden 20-25års åldern, första graviditeten nr:2