Inlägg från: bettangirl |Visa alla inlägg
  • bettangirl

    Prattråd för oss med psoriasis

    Har hört talats om Zona faktiskt men inte provat ännu, försvinner ditt psoriasis med den verkligen?

  • bettangirl

    Mitt psoriasis kommer där jag har skadad hur, både där jag får myggbett eller tom blir torr, får nytt där direkt, presis som om huden tror den måste reparera sig jättesnabbt just där...

  • bettangirl

    Föresten själv använder jag en kräm som heter KUNZEA kräm oxå från naturapoteket, det försvinner inte men blir mycket mjukare.
    Och i håret använder jag Mjällschampo Head and Shulders, aldrig något annat, tog ett tag men 99% av psoriasisen försvann i håret, men kommer tillbaka om jag byter schampo...

  • bettangirl

    Ja, jag har psoriasis enligt hudläkaren.
    Och ja jag är rädd att få värsta utbrottet, eftersom jag inte får bort det, har heller inte kortärmat eller kortbyxor på sommaren.. kanske bara i min egen trädgård.. och om jag har det så brukar jag först smörja så att flagorna försvinner i några dagar, sen sminkar jag över det röda..

  • bettangirl

    Anonym (torris) skrev 2009-01-14 15:03:09 följande:


    bettangirl - hur sminkar du över det? Jag lyckades få huden på armbågarna fin till vårt bröllop. jag smörjde som f-n med daivobet, samt använde plattor, och solade jättemycket utomhus den sommaren. Men huden är ju bara fin i typ en dag sen kommer nya hudlager på en gång ... Nån fler som har nagelpsoriasis förresten?
    med ljus vanlig Foundation samma man har i ansiktet, försvinner ju liksom inte helt men blir inte lika i ögonfallande..
  • bettangirl

    så nu har jag oxå köpt zona , har en psoriasis fläck som växte och var knallröd på ena handen, har nu smörjt sen i torsdags några gånger per dag och ser stor skillnad, syns verkligen skillnad, är nu mera lite rosa ist, synd bara att den är dyr, för skulle behöva ha på både armbågarna och knäna varje dag... 30 ml för 99 kr..

    jag mjukade upp först med en mjukgörande för att få bort skorpan...

Svar på tråden Prattråd för oss med psoriasis