Inlägg från: Viewsonic |Visa alla inlägg
  • Viewsonic

    Vispa äggulorna och sockret vitt och poröst?

    Vitt och poröst blir det med äggvita, typ marängsmet.

    Hyfsat ljust och poröst blir det med hela ägg, till vanlig mjuk kaka/kakbotten.

    Gult blir det med äggulor... typ smörkräm.

    Låter helt koko i receptet?

  • Viewsonic

    Jag försökte utröna om det skulle vara smörkräm, men det framgick inte riktigt. Och ingen bild fanns det heller.

  • Viewsonic

    Glöm det, klart att det inte är smörkrämsfyllning, var ju inget smör i...

  • Viewsonic

    Sniglar och Krut skrev 2008-12-30 23:46:31 följande:


    Vad glad jag blir! Då fortsätter jag då. Tänkte precis spöa sambon för att han har druckit upp äggvitorna men nu slipper han stryk!
    Drack upp äggvitorna?
  • Viewsonic

    Sniglar och Krut skrev 2008-12-31 00:18:34 följande:


    Ja, han drack upp dom. Han är ganska äcklig.
    Ha ha ok!

    Trist att den var tråkig. Det lät ju gott...
Svar på tråden Vispa äggulorna och sockret vitt och poröst?