• lärjunge

    Kristna se hit (del 15)

    Många trådar har det blivit... och här kommer den 15:e!

    Välkomna, gamla som nya!

    *Det viktigaste med tråden är att den ska fungera som ett "andhål" eller oas eller vad man vill kalla det, där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro och upplevelser.*

    Du som har frågor som berör den kristna tron är välkommen att ställa dessa i en annan tråd som du själv startar, och länka in den här. Vi svarar gärna på frågor, men inte i denna tråd där vi helst vill slippa diskussioner o.dyl.

    Tack för att du visar din respekt för detta!

    Ok... då kör vi vidare! Välkomna hit som sagt!!!

    Den förra tråden;
    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m36737012.html

    Den Kristna Pladdertråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m36228043.html

  • Svar på tråden Kristna se hit (del 15)
  • KristenTjej84

    Hittade en väldigt rar serie på youtube, här är ett av dom, handlar om en stackars tjej som blir mobbad då hon är kristen, sen möter hon Jesus, cool:)


  • Mrs K

    Grattis Gustafssons. Fortsätter att ha med er i tankar och böner. Stor kram till hela familjen.

  • Milkina cerka

    Hemmamamma skrev 2009-02-23 20:49:06 följande:


    Tittar på mina älsklingar, Simon och Thomas haha Älskar deras program!Bibeln på mobilen, hur? Jag har en Sony Ericsson K770i mobil igenom 3...Har ni varit på www.sacredspace.ie idag??
    Ska fråga honom hur/var man laddar ner den till telefonen, han har en Iphone om det har ngn betydelse?

    Ber för er vänner!! Kram / S
  • Hemmamamma

    Jahaaa, om man har en iPhone då kan man göra det... Jag har inte en sån....

  • Milkina cerka

    Hemmamamma skrev 2009-02-25 07:37:17 följande:


    Jahaaa, om man har en iPhone då kan man göra det... Jag har inte en sån....
    Det är bara att inse att jag är helt oteknisk o. egentligen ointresserad så länge allt fungerar.

    Huh, vilken morgon, leta, leta o. leta efter mössor, tjocktröjor o. vantar - imorgon ska jag köpa korgar el. lådor att lägga dem i när de inte används.. Sorry för OT, men jag får erkänna att jag tackade Gud för när jag fann grejerna.

    Hoppas ni har det bra, tar o. ber en sväng för hela tråden.
  • krisscross

    Mina vänner, jag/vi behöver er bönehjälp.

    Som ni säkert redan vet, så har det hänt alldeles för mycket skit i mitt/vårat liv de senaste månaderna, för att nämna något:

    Bilolycka X 2
    Missfall X 2
    Sjukdom
    Vår ekonomi är i botten
    Min framtida arbetssituation är osäker
    Händelser inom familjen som är riktigt allvarliga...
    M.m m.m m.m m.m........

    Jag är så trött på allt! Detta tär verkligen på vår relation som man och hustru, och på vår Gudsrelation. Igår, när jag trodde att saker och ting inte kunde bli mycket värre, hände ytterligare något. Jag är förtvivlad! Var gång man tror att man orkat kravla sig upp en bit kommer något och knockar en tillbaks till marken.
    Ärligt talat, jag vet inte om jag orkar resa mig igen...

    Idag har varit ett kaos. Jag orkar snart inte mer. "Gud, var är du?! Vi förtjänar inte detta, vi förtjänar att vara lyckliga! Vi har alltid satt vår tro till Dig, hjälp oss nu!"

    Vi vet att man måste rida ut stormarna, lita på Gud, och det gör vi för Han har alltid hjälpt oss förr, men det finns bara så mycket som en människa kan klara av, och den här människan går snart sönder...

    Snälla, om ni orkar, be för oss, för mig. Och be framför allt att jag får bli GRAVID, snarast. Det skulle vara den största välsignelsen och ett ljus i mörkret. Just nu har jag inte haft någon registrerad ÄL, har ont och har haft en blödning - min cykel är helt rubbad, inget är som det ska. Hjälp!

  • luxuriouz

    krisscross.. tänker på dig och sänder en bön till gud att se ditt elände...  allt som hänt dig skapar stress och kroppen reagerar därefter.. men de med mensen och de kanske beror på annat.. annars tänkte jag att allt där är upp o ner pga stress för allt annat.

    jag har pratat om ett brev förr.. har inte lyckats skicka de.. idag hade jag verkligen tänkt skicka de... men hela jag rasar i botten.. förtvivlan spränger i min kropp så att tårarna bara rinner hela tiden. så trött på allt.. orkar inte.  kan inte längre tro på mig själv... inte känna vad som är rätt eller ej. för mycket påverkan från andra har fått mig förstörd...

    känner bara hur mycket han måste hata mig.... och att han aldrig skulle bry sig om jag skickade ett brev. känner mig dum i huvet som fortfarande känner något.. som vill ha en positiv relation.. som inte orkar lämna allt såhär.... varför är de så fel. varför ska man måsta ta något som man inte orkar...... önskar slut på lidandet och då menar jag att jag önskar jag fick komma till himlen. för jag orkar inte med tankarna längre... all tvivel... att må illa. känna panik och känna ångest... inte orka... man vill göra de man vill göra och tror är rätt... men man rasar när allt bara verkar orätt, man bara får bli nerklankad m.m..

Svar på tråden Kristna se hit (del 15)