Inlägg från: skrållan1978 |Visa alla inlägg
  • skrållan1978

    Hur mådde ni i början ni som väntade tvillingar? kände ni ngt speciellt? vad fick er att börja undraisf?

    Har börjar fundera på om det inte kan vara så att jag möjlige har 2 bebisar därinne? Jag väntar barn nummer 6 och är snart i vecka 7 och ända sen denna graviditeten började har jag tyckt att allt är så totalt annorlunda mot dem andra 5 graviditeterna, visst jag vet att det kan skilja så från grav till grav men såhär stpr skillnad?

    * med dem andra barnen har jag plussat vid bim-bim+2, då rätt svagt, men denna grav fick jag tydligt + på cb ovh gravid på digitalt på bim-5 och dan innan det 2 streck på rfsu.

    *Började må illa redan 2 dgr inna jag testade plus, alltså 1 vecka FÖRE bim, började kräkas ngn dag efter bim. med dem andra barnen har jag börjat må illa först i v 7-8.

    Alla symptom dök upp snabbt efter ÄL och denna graviditeten känns det som jag verkligen fått hormonerna i dubbel dos, kasnke trippel=/
     NGN som känner igen sig eller som haft såhär när dem väntat fler än 1???????


    Nummer 6 i magen=)
  • Svar på tråden Hur mådde ni i början ni som väntade tvillingar? kände ni ngt speciellt? vad fick er att börja undraisf?
  • skrållan1978

    OJOJ.... som mig då, hur tidigt plussade du? hade du några andra symptom innan du plussade?? jag har haft mkt mensvärk ända sen ÄL och suuupertrött och-ja illamående då..


    Nummer 6 i magen=)
  • skrållan1978

    puffar lite=) fler som vill svara?


    Nummer 6 i magen=)
  • skrållan1978

    tack för era svar, ja det enda jag liksom kan säga är ju att allt verkligen känns så förbaskat mkt MER denna gången, kasnke man håller på o bli gammal?  *ler*. Visst jag har ju mått illa med dem andra 5 oxå men inte långt före bim o absolut inte såhär mkt... har aldrig plussat såhär himla tidigt heller o fått så starka tester.
    vaknat ett par nätter o måste upp o äta ngt, annars spyr jag.
    känns verkligen som hormoner i dubbel dos...


    Nummer 6 i magen=)
  • skrållan1978

    lugna gatan: tack för ditt svar oxå, man vill ju höra allt nu när man själv går och funderar=)  tänk om det är 2  särinne, då svimmar jag nog=)


    Nummer 6 i magen=)
  • skrållan1978

    Tack för era svar. Vissa dagar som i går tex är fruktansvärda, låg o spydde hela dan på toa kändes det som, blir helt öm i magen, sova skulle jag oxå vilja göra, men svårt med 5 barn hemma=) Några 14 timmar e det inte tal om här=). Sitter o somnar, så fort jag får tillfälle, magen växer.


    Nummer 6 i magen=)
Svar på tråden Hur mådde ni i början ni som väntade tvillingar? kände ni ngt speciellt? vad fick er att börja undraisf?