• Lotlas

    Mammagruppen igen

    Också här!

    Tack för idag, Veronica och Kaisa!

    Sanna:
    Idag är det bättre, faktiskt.

  • Lotlas

    Vi ska på 30-årsfest i helgen, det ska bli kul!

    Idag började allvaret igen, imorgon kommer eleverna. Ska bli kul att se dem efter lovet!

  • Lotlas

    *krääääääks* på att vara gravid!!! Jag vill att bebisen kommer ut nu, det gör inget att det egentligen är nästan fem veckor kvar! Idag har jag gått omkring på jobbet med myrsteg. Gulliga kollegor i alla fall som ser medlidsamt på mig och uppmanar mig till att ta det lugnt.

  • Lotlas

    Nakato skrev 2009-01-09 22:54:43 följande:


    Tycker oxå synd om dig Lotten!Eleverna får skjutsa runt dig i en kontorsstol med hjul,du får utse någon som din personliga assistent Men du får trösta dig med att det inte är så långt kvar nu! Det stämmer Veronica att jag jobbar den 21 februari och kan va med på kryddpartyt!Hur många kan vara me då så vi kan spika det?Bättre att bestämma långt iförväg annars vet vi ju hur det blir.. Trevlig helg på er allesammans,själv så jobbar jag och tråkar!
    De är snälla, klagar inte när det tar tid för mig att förflytta mig, och kommer till mig istället för att be att jag ska komma. Det var en kille som frågade idag hur länge jag varit gravid. "Åtta månader" svarade jag. "Oh, shit... Bara en månad kvar." sa han då. De har ganska bra koll ändå!
  • Lotlas

    Sanna:
    Tack... Det vore ju bra för bebisens skull om den stannar kvar ett tag till, men ibland undrar jag hur jag ska palla en hel månad till..!

    Igår var vi på 30-årsfest. Fördrinken var Caiprihina, som är så himla gott! Sedan skulle vi montera kök (de har just flyttat in i sitt hus). Jag kunde t.o.m. vara med och hjälpa till lite och höll på att montera ihop en låda när jag lyckades klämma fast "trampdynorna" nedanför långfingrarna på BÅDA händerna samtidigt i en låda! *AJJJJJJ*

    IKEA-lådor är inte så himla lätta att ta isär heller, om man inte vet hur man ska göra, och de som var runt omkring just då hade aldrig gjort det förut. Jag fick först beskriva hur man gör (kunde ju inte peka, eftersom jag satt fast med båda händerna) och sedan fick de mecka för att hitta rätt. Jag satt nog fast i kanske tre minuter, och det gjorde så jävla ont! Men mycket kallt vatten och två plåster hjälpte. (Jag har inte vågat ta av plåstren ännu, men ska göra det strax, tänkte jag.)

  • Lotlas

    Mammassaga skrev 2009-01-11 15:05:46 följande:


    Nej jag vet hur det är, sista månaden är hemsk, tur att jag slapp gå sista månaden nu:) Men bebbe kanske väljer att titta ut liiiiite tidigare iaf kan vi ju hoppas:) Det med lådan lät inte så kul! Hoppas fingrarna mår "ok" när du tar av plåstren! hehe
    Det syns nästan ingenting från skadan igår! Och bra är väl det!
  • Lotlas

    Jag har slutat jobba nu. Tänkte jobba januari ut, men det funkar inte med sammandragningarna.... Lite tråkigt, men vad ska man göra..?

  • Lotlas

    Nakato skrev 2009-01-14 21:23:48 följande:


    Tråkigt Lotten?Sköööönt tycker jag!Önskar oxå lite ledighet UTAN sammandragningar,förlossning och bebis hahahahahahahahaha!Nu har du tid att boa hemma,gå ut med chilli och leka med Simon..LYX ju
    Ja, om jag hade mått bra så skulle det bara vara jätteskönt! Men som det är nu kan jag ju knappt leka med Simon, kommer inte ner på golvet (eller jo, ner kommer jag men inte upp!) och orkar inte lyfta honom så mycket. Att gå ut och gå med både vagn och dragig hund ger jag mig inte på heller. Som tur är så har jag världens bästa svärföräldrar som erbjudit sig att ha Chilli hos sig på dagarna även när jag är hemma, så att jag ska slippa tänka på henne i alla fall. Jag får så dåligt samvete när hon bara får jättekorta kisspromenader...

    Imorgon ska Simon vara på dagis, jag behöver inte ens bry mig om hämtning och lämning.

    Positiva nyheter är i alla fall att syskonvagnen kommit! Vi ska hämta den i helgen, sedan är vi nästan redo för bebis! (Jag kanske verkligen borde ta tag i att packa den där förlossningsväskan...)
  • Lotlas

    Nakato skrev 2009-01-15 20:14:12 följande:


    Supersnygg vagn Lotten
    Eller hur!? Och den blir pytteliten när man fäller ihop den! Mindre än vår EL t.o.m!
Svar på tråden Mammagruppen igen