• Svar på tråden Mammagruppen igen
  • Lotlas

    Vi ska på 30-årsfest i helgen, det ska bli kul!

    Idag började allvaret igen, imorgon kommer eleverna. Ska bli kul att se dem efter lovet!

  • vronk

    hm.. anders har gått och bytt plats på schemat så jag kan den 7 och 28 februari (men har jag räknat rätt så är du ledig då kaiisa) kunde inte du den 7 februari? Sen kan jag söndagar också men kanske inte lika kul, isåfall kan jag den 8 februari och den 1 mars..

  • vronk

    SORRY!!! kollade fel jag kan den 21

    Så jag kan den 7 och 21 februari och även (8 och 22)

  • vronk

    mm Jag kan den 7 och 21 och även (8,22 fast de är söndagar)

  • Lotlas

    *krääääääks* på att vara gravid!!! Jag vill att bebisen kommer ut nu, det gör inget att det egentligen är nästan fem veckor kvar! Idag har jag gått omkring på jobbet med myrsteg. Gulliga kollegor i alla fall som ser medlidsamt på mig och uppmanar mig till att ta det lugnt.

  • vronk

    Tycker synd om dig lotten och hoppas det blir bättre i helgen..

    Trevlig helg på er alla

  • Nakato

    Tycker oxå synd om dig Lotten!Eleverna får skjutsa runt dig i en kontorsstol med hjul,du får utse någon som din personliga assistent Men du får trösta dig med att det inte är så långt kvar nu!

    Det stämmer Veronica att jag jobbar den 21 februari och kan va med på kryddpartyt!Hur många kan vara me då så vi kan spika det?Bättre att bestämma långt iförväg annars vet vi ju hur det blir..

    Trevlig helg på er allesammans,själv så jobbar jag och tråkar!

  • Lotlas

    Nakato skrev 2009-01-09 22:54:43 följande:


    Tycker oxå synd om dig Lotten!Eleverna får skjutsa runt dig i en kontorsstol med hjul,du får utse någon som din personliga assistent Men du får trösta dig med att det inte är så långt kvar nu! Det stämmer Veronica att jag jobbar den 21 februari och kan va med på kryddpartyt!Hur många kan vara me då så vi kan spika det?Bättre att bestämma långt iförväg annars vet vi ju hur det blir.. Trevlig helg på er allesammans,själv så jobbar jag och tråkar!
    De är snälla, klagar inte när det tar tid för mig att förflytta mig, och kommer till mig istället för att be att jag ska komma. Det var en kille som frågade idag hur länge jag varit gravid. "Åtta månader" svarade jag. "Oh, shit... Bara en månad kvar." sa han då. De har ganska bra koll ändå!
Svar på tråden Mammagruppen igen