Inlägg från: sthlmfilur |Visa alla inlägg
  • sthlmfilur

    Vi som väntar pseudotvillingar *2*

    finns fler än jag ser jag.. som ska ha pseudotvillingar.. min dotter är född 4 mars -08 och jag har bf 1 mars -09

  • sthlmfilur
    sstl skrev 2009-01-17 17:29:31 följande:
    På min sons två årsdag , får hoppas lill*n kommer då.Vi har en P&T sport, funkar fin fint för oss.Vi är inte så långa jag 165cm och mannen 168cm, vi kan gå normal steg med den. Sen visst om man har brottom och tar stora steg så kan man slå i benen i undre sittsen, men gäller att inte ha så brottom bara .Har en massa sd och fogarna spökar hela tiden, mars får gärna komma snart.
    det blir inte ens 1 år om jag får innan den 4 mars..

    jag valde ej p&t utan en annan modell
  • sthlmfilur

    jag är beräknad till 1 mars men har varit hemma sen i augusti 2007 som att jag hade såna problem under graviditeten med emiliya och sen har jag varit mamma ledig sen emiliya kom 4 mars 2008.. men det har varit tungt att vara föräldrarledig med en liten och varit gravid med min man i azerbaijan som att han blev utvisad i höstas men nu har han äntligen fått kommit tillbaka och varit i sverige nu drygt 1 månad

  • sthlmfilur
    Lotlas skrev 2009-01-19 21:34:46 följande:
    sthlmfilur skrev 2009-01-19 21:26:13 följande:
    Skönt att det börjar ordna till sig! Jag är enormt imponerad av alla gravida småbarnsmammor som är tvungna att klara sig ensamma av olika orsaker! Jag hade smällt rakt in i väggen vid det här laget om det inte vore för min man och även mina svärföräldrar som ställer upp i alla väder.
    jo men det har varit tufft.. men graviditeten kom lite i skym undan för det enda jag hade i huvudet var att jag skulle få hem min man och att emiliya skulle ha en aktiv mamma.. men enligt läkarna har min kropp tagit stryk..
  • sthlmfilur
    Lotlas skrev 2009-01-19 21:55:06 följande:
    sthlmfilur skrev 2009-01-19 21:39:53 följande:
    Tyvärr blir det väl så, kroppen orkar inte prestera hur länge som helst... Hoppas ändå att du mår bättre nu och har möjlighet att vila fram till förlossningen. Min bm sa att om kroppen (och psyket) är slut när det är dags för förlossning så blir den ofta många gånger jobbigare än om man är utvilad. Det är bl.a. därför som jag är hemma nu lite längre än jag tänkt från början och som min man har gått ner i tid. (Han bygger visserligen hus på nästan all sin lediga tid, men han är i alla fall hemma och kan göra små utryckningar när jag behöver hjälp med sonen.)
    jo jag kan vila rätt mycket min man är hemma rätt mycket som att jag har foglossningar han är bara i skolan mellan 8.30-12.00 varje dag
  • sthlmfilur
    Lotlas skrev 2009-01-20 11:40:05 följande:
    sthlmfilur skrev 2009-01-20 08:30:31 följande:
    Skönt!
    japp och idag ska vi åka och hämta syskonvagnen vi beställde så nu är det oxå klart tills pojken kommer.. så skönt att det mesta är klart nu..
  • sthlmfilur

    som det ser ut nu så kommer det inte att bli fler barn jag vill men min kropp säger naj.. min läkare sa för några år sen att jag inte skulle kunna bli mamma pga njurarna och min diabetes.. men jag blev gravid med emiliya och nu bär jag på ett till en pojke.. och jag är lyckligt lottad att jag kommer att ha två barn och jag är jätte glad för att det är en flicka och en pojke..

  • sthlmfilur
    Pumpalot skrev 2009-01-21 07:51:26 följande:
    Idag åker jag in på sjukhuset för att få en bedömning om igångsättning. Förhoppningsvis får jag en bebis idag! Bara så ni vet varför jag går under jorden ett tag....
    vi håller tummarna att det blir en bebis då.. lycka till!!
Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*