Inlägg från: Kickan 84 |Visa alla inlägg
  • Kickan 84

    Vi som väntar pseudotvillingar *2*

    Hej hej tråden!

    Har verkligen häcken full som ni förstår! Maken jobbar denna månaden och det är både kvällar och dagar lite varvat! Full rulle, händer ju massor med storebror nu, nya tänder och massor med nya ord och äventyr. Lillasyster sitter mest och flinar och har blivit en jäkel på att vända sig både från rygg-mage och mage-rygg

    sstl: Tack för länken!

    Pumpalot: Vad spännande! Hur mår du?

  • Kickan 84

    (Jag börjar plugga nu i februari, dock distans men jösses vilken skillnad den kommer att bli från att ha varit hemma hur länge som helst...)

  • Kickan 84

    Pumpalot: Ja, är evigt tacksam att vi hade det så. Kunde ju knappt gå p g a fogarna och än mindre bära Seth.

    Hoppas att han kommer snart och att du slipper gå över! Visst blev du också igångsatt med första? Jag blev ju det och det var sååå trist att inte veta hur länge till man skulle vara gravid.

  • Kickan 84

    Pumpalot: Seth föddes i v. 38+3 och June i v. 40+6. Var galet jobbiga dagar efter att man passerat BF. Även om man vet att det inte är ett spikat datum så ställer man ju in sig efter det.

  • Kickan 84

    Vi har faktiskt införskaffat en Phil & Teds bara i dagarna, är än så länge väldigt nöjd. Min rygg har pajjat så det funkade inte så bra som planerat att bära i ergonomisk sele och köra singelvagn.

  • Kickan 84

    sandra 1986 skrev 2009-01-16 10:39:25 följande:


    hej allihopa! nu tänkte jag fråga er, i vilken vecka blev era bebisar (nr 2) ruckbara/fixerade? min son blev var fixerad i v.34 men nu under andra graviditeten också i v.34 så är min bebis fortfarande rörlig! men de kanske är normalt? men man blir ju lite orolig!
    Ingen av mina barn har fixerat sig innan förlossningen, det är ännu vanligare att andra barnet inte fixerar sig förrän förlossningsarbetet är i full gång så du behöver inte oroa dig för det.
  • Kickan 84

    sstl: Du har inte tänkt amma eller har ni behövt tillägg tidigare så att du garderar dig?

  • Kickan 84

    sstl: Förstår dig! Jag hade jätteproblem med amningen med första barnet, fick stockningar och infektioner och annat trubbel, hade så mkt mjölk att ungen knappt kunde andas när han åt = inte så trevlig matstund. Ställde in mig på samma trubbel denna gången men nu har det faktiskt funkat jättebra hittils! Men, ersättningen står i skafferiet även här.

  • Kickan 84

    Ursäkta mig men... avgasnivå? Tror du på fullaste allvar att de får i sig mindre avgas ett par dm högre upp?

  • Kickan 84

    sthlmsfilur: vilken modell har ni tittat på? Vi var tveksamma till den som heter sport, kändes inte stabil helt enkelt. Nu har vi en vibe och jag tycker att det är otroligt mycket stabilare, går kanon!

Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*