• Dancia

    Vi som väntar pseudotvillingar *2*

    Nämen hej! Vad roligt med en sån här trå, hur kan det komma sig att jag aldrig sett den tidigare? Riktigt roligt att få dela tankar och upplevelser med er i liknande situationer .

    Jag har en son på 11 månader och väntar andra barnet som beräknas att komma den 12 September, det kommer alltså vara undeffär 17 månader mellan barnen .

    Jag och min man har bestämt att detta är sista barnet, men vi är också unga så man har ju egentligen ingen aning om vad man känner om 8 år, men det är så vi tänkt oss iaf

  • Dancia
    Svar på #229
    Precis så känner jag med, graviditet med ständigt illamående och plågande foglossning och inte tal om tröttheten och alla andra krämpor så tänker man ju en extra gång innan man ger sig in på det. Dumt nog glömmer man lätt allt detta :P. Jag kom inhåg att jag mådde dåligt förra grav, men inte HUR dåligt, innan jag gav mig in i detta igen . Därför har jag sagt till mannen att om jag någon gång kommer och frågar om en till så måste han påminna om hur jobbig graviditeten var.

    Men som även du sa så är det ju helt klart värt det . Grattis till din nyfödde förresten! hur reagerade din stora? har tänkt mycket på det, eftersom det inte är så lätt att förbereda dem på att det kommer ett småsyskon .
Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*