• Minnie7

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Mammin: Ingen dålig helrenovering du gjort i underlivet!! Inte konstigt att du har skitont men mystiskt att du skulle må så kasst. Hoppas du mår bättre snart!

  • Minnie7

    Skönt att du mår bättre och att det går på rätt håll!!! Otroligt många saker de åtgärdade samtidigt. Skönt att ha det gjort!

  • Minnie7

    Ang op på mellangården så önskar jag ju lite mer hud som täcker hålet sas. Måste de inte sprätta upp allt då menar ni?

  • Minnie7

    Hella: Håller på att sluta amma. Känns inte speciellt mkt bättre. Göra nr 2 funkar helt tillfredsställande (tack och lov- bara lite svårt att liksom knipsa av tillräckligt men det är ju helt ok). Värre är med främre väggen som inte ens är ett framfall. Känner mig så himla kissnödig hela tiden . Det måste vara något fel där. Känns som om urinröret hänger ner. Och så den öppna känslan, insugning av luft mm. Ska till gyn igen om ett par veckor. Undrar om det kan bli bättre enbart av att stärka upp muskulaturen i bäckenbotten samt bygga upp mellangården?? Ska till en sjukgymnast på måndag för att lära mig knipa rätt. Hmmm, jaja.

    Hur känns det själv Hella??

  • Minnie7

    Har också läst den uppsatsen och den skrämmer skiten ur mig rent ut sagt!

    Funderar på om det är så att jag fått urinrörsprolaps... Är tydligen väldigt ovanligt men förekommer ju ändock. Känns som om mitt urinrör åkt ner och fram. När jag sätter mig ner så sätter jag mig liksom på det så det knickas emot blygbenet. Det värker till i det och om jag precis varit på toa så kommer det en liten skvätt. Gör också ont att kissa, ej UVI ont, utan mer som om det vore ett sår därinne.

    Jäkla skitdag . Sambon förstår mig inte alls och jag blir så deppig när jag får ont. Blä!!!!

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder