• Minnie7

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Såg du framfallet i spegeln? Det gör jag. Ja, det känns verkligen som om något håller på att ramla ut. Jag går gärna lite bakåtlutad och kniper. Usch ja...

  • Minnie7

    Tack alla, det blir definitivt besök hos gyn igen om besvären kvarstår. Ska specifikt fråga BM på efterkontrollen om hon tycker jag borde ha sytts mer (vilket jag tycker). Blä säger jag bara...

  • Minnie7

    Hoppas din op blir bra nu!!! Håller alla fingrar och tår för det.

    Det där med att ingen förstår känner jag igen. Pratade med sambon igår och han tycker jag ska bli mer positiv. Det finns ju hjälp att få så varför vara så deppig!!! Helt otroligt, tack för den.

    En annan fråga, när jag står upp så känns det otroligt obehagligt bak i mellangärden. Svårt att förklara men det skaver liksom och allt känns vidöppet. Vågar inte böja mig heller så jag tar in luft och sedan pruttar när jag ställer mig upp. Suck!

    Vad var det för förlossningsskada du fick? Själv sprack jag nästan igenom sfinktern och ett stygn gick upp för tidigt . Kan ju vara det som spökar även om det känns läkt när man tar med fingret.

    Hur känslig är tarmen och den buktar emot främre slidväggen? Kan det vara det man känner?

    Vill bara ligga ner hela dagarna. Är så deppig.

  • Minnie7

    Hella: jo, det är väl så att man ska försöka fokusera på något annat men det är ju så svårt. Så fort man rör sig blir man ju påmind. Tycker jag har svårt att bajsa nu också, har liksom ingen kraft. Tar redan bulkmedel annars vet i tusan hur det skulle gå. Nu har jag totalt tappat matlusten också. Har inte ätit på ett par dagar... Då blir det inte så mkt bajs heller och känns bättre. Ond spiral jag vet. Jag måste äta men det går inte. Ska till BM nästa måndag och hon kommer ju säga att allt är normalt, men jag känner ju att det inte är det. Känns liksom felsydd och så de två utbuktningarna som inte syns när man ligger ner. Visst kan det gå tillbaka lite men jag bara känner på mig att det inte kommer försvinna helt- och hur sjutton får man tiden att gå i väntan på att det ska bli bättre. Usch, måste tala med någon men vem??

  • Minnie7

    Hella: tack för att du finns här. Sambon jobbar hela dygnet så jag är helt ensam med mina tankar. Och han tycker ju bara jag är jobbig som gråter hela tiden. Jobbigt för min 2-åring också- mamma ledsen har hon sagt många ggr nu. Var på jobbet innan idag och hälsade på- ville inte åka hem till ensamheten och tankarna. Men det är lite jobbigt när alla frågar hur det är och man egentligen vill skrika rakt ut. Sedan kommentarer om hur smal jag blivit... Jo, han äter upp mig- skojar man till det. Suck... Min mamma och bror kanske kommer i em. Tyvärr kan jag inte anförtro mig åt henne heller, men tankarna skulle väl skingras iaf. Värre inatt när ångesten kommer...

    Tack för rådet att be BM kolla när jag står upp- det ska jag göra.

  • Minnie7

    Tack Hella!!! Dina ord är en stor hjälp i avgrunden... Ska ta vagnen och hämta dottern nu så det blir en liten promenad iaf.

  • Minnie7

    Tack Lisafisan för dina råd! Jag ska verkligen försöka ta till mig vartenda ord och försöka börja tro på att jag kan bli bra igen. Är bara så dystert nu... Men, som ni säger så är jag ju bara i början och det är väl då man reagerar så här. Nu har jag brutit ihop- nu måste jag gå vidare... Ska försöka... Känns iaf mkt bättre när jag läser och får stöd av er här i tråden! Tack för att ni finns!

  • Minnie7

    Åh vad bra! Ringde KK idag för att försöka få gå till en gynekolog på efterkontroll istället för till BM. Hon läste bl.a. i min journal från förra besöket och då fick jag veta att jag även har en försvagning mot ändtarmen. Inte konstigt att jag inte haft någon kraft på toaletten att göra nr 2. Så- chock igen alltså. Ikväll kommer en kompis och håller mig sällskap och motar bort den värsta ångesten... Usch, och inte har läkaren ringt tillbaka heller så jag vet inte hur det blir...

  • Minnie7

    Hej. Har bara en liten fråga. Kan gå och bajsa utan att hålla emot eller så men känner att jag inte har samma kraft som innan samt att jag inte kan få ut allt. Känner att det är bajs kvar iom att jag har känt via slidan. Kan man låta det vara så tills nästa gång man ska bajsa eller är det viktigt att man får ut allt?? Har ju konstaterad slapphet där bak så det är ju inte hundra.

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder