• kinapuff

    förrätts tunnbrödsrulle

    hej!
    vi skulle vilja ha tips på vad man kan ha i tunnbrödsrullar.
    vi brukar ha philadelfia - paprika och lök och skinka i rullarna men nu skulle jag vilja ha något med havstema i. tex räkor eller liknande.
    ska helst inte bli för kladdig.
    någon som har något bra tips?
    kram

  • Svar på tråden förrätts tunnbrödsrulle
  • Jessicath

    Italiensk tunnbrödsrulle

    En sats ger 8 st
    8 st tunnbrödsskivor, ca 20x15 cm
    250 g mozzarellaost
    4 st tomater
    1 st basilika i kruka
    25 g pinjenötter
    2 msk olivolja
    4 krm salt
    4 msk olivolja till stekning
    Tomatkärnorna ska plockas bort. Annars blir fyllningen för blöt.

    1. Tärna mozzarellaosten i 1/2-cm stora kuber.
    2. Dela tomaterna längs "midjan". Gröp ur kärnorna med en liten sked. Tärna tomaterna.
    3. Grovhacka basilikan. Rosta pinjenötterna lätt i torr stekpanna under omrörning.
    4. Blanda mozzarella, tomater, basilika, pinjenötter, hälften av olivoljan och salt i en bunke.
    5. Fördela och rulla in fyllningen i tunnbröden.
    6. Hetta upp resterande olivolja i en stekpanna. Stek 4 tunnbröd åt gången, någon minut på var sida. Låt rullarna svalna. Rulla in dem i folie eller smörgåspapper.

  • lunkentuss

    gravad lax o räkor, rulla ihop. Lägg en klick aioli bredvid på tallriken :)

  • Senap

    färskost med pepparrotsmak
    rökt lax
    små bitar av lime - eller pressa lite saft
    gräslök

    Gott!


    My sugar is raw
  • Julutzi

    tonfisk och purjolök + philadelfia


    ♥ Mamma till Julia 030527 och Emilia 080108 ♥
  • Sophie81

    gravad lax och pepparrotsost är jättegott i tunnbrödrulle.

    (ibland äter jag det till middag när jag är själv hemma

Svar på tråden förrätts tunnbrödsrulle