Inlägg från: michiara |Visa alla inlägg
  • michiara

    Matvägran på "riktigt" del 8

    hej allihopa.. läser och funderar massor på er alla men det har inte funnits tid eller ork att skriva på länge. vi kämpar och kämpar och bara i motvind tycks det. Andréa har gått ner igen så nu är hon nere på 20 kg återigen. det känns så tröstlöst. nu skrämde en fröken på fritids upp mig i fredags att hon inte ska idrotta eg på fritids/skola iom att kroppen inte får i sig ngt, att det är så lätt att kollapsa.. tack tack säger jag haha.

    tänker på er alla iaf. kram

  • michiara

    Piiiip: Tack

    Carro: Ja han har ju jätterätt fröken, jag vet ju det, har stött på det flera ggr i jobbet med folk som kollapsar pga att de inte ätit rätt inför idrott etc men på ngt sätt har jag förträngt det när det gäller Andréa. Ang läkarkontakten så är det.. hmm ja vad ska jag säga.. vi har fått byta läkare på barnhabiliteringen och jag har ännu inte träffat henne. Har bara pratat med henne i telefonen en gång och då pratade hon bara om att ta bort några mediciner så det slutade med att vi lade på och jag storgrät. Men jag kontaktade hennes läkare som hon haft som slutar och han skulle prata med henne och han sa att han trodde att hon blev tagen på sängen av allt iom att hon inte hunnit skaffa sig ngn förhandsinfo. Får väl hoppas han har rätt.
    Vad är det för klinik? det låter ju intressant!!

    Idag ska jag iaf söka läkaren då Andréa ätit superdåligt hela helgen och ligger med jordens huvudvärk och yrsel. Får väl se vad som händer och sker då.

  • michiara

    Carro: förlåt läste inte det sista att det var Folke Bernadotte i Uppsala *blind* nej det har aldrig varit aktuellt att vi skulle ha åkt dit. Men det kanske kan vara en ide att kolla upp..

  • michiara
    Skumboll skrev 2009-03-16 07:44:26 följande:
    Och stava kan jag inte heller. Michiara; du får ursäkta min att jag aldrig stavar ditt namn rätt....
    hahaha jaa det e lugnt kärt barn har många namn säger dom
  • michiara

    Piiiip: Jaa jag ska ta och läsa hennes blogg så man får lite kött på benen.

    Alltså Andréas läkare har ju erkänt att det inte finns så mkt hjälp att få i denna stad och han tyckte ju artikeln i tidningen var kanon och att vi var superduktiga som satte in den men mer än så har han inte sagt. Vi har äntligen fått tillbaka den duktiga dietisten som varit mammaledig och slipper den elaka tanten som jag bara använde till att skriva ut näringsdrycker. Men det är ju liksom inget bra att Andréa vaknar på morgonen med yrsel och huvudvärk och knappt tar sig upp som det varit nu ett tag.

    I morgon ska vi ha stora nätverksträffen på barnhabiliteringen med skola, sjuksköterska, gamla läkaren, nya läkaren, dietisten. Hoppas vi kommer fram till något iaf..

    Barnens pappa är inte heller till så mkt hjälp. Vi har ju varit särbo i flera flera år. Nu under vintern har det tagit slut mellan oss och relationen är inte superbra. Han tycker ju att det bara är att åka in så de får tvångsmata henne. Ja men sen då? grundproblemet finns ju kvar. Ja då får hon åka in igen då säger han :S japp såå kan vi ju göra *ironisk*

  • michiara

    Piiiip: glömde ju.. vad underbart att läkaren ringde om det måste ju kännas kanon!!

  • michiara
    Mamasnest skrev 2009-03-16 11:40:47 följande:
    Jag måste fråga er här inne om era barn alltid har varit sådana här? Min lilltjej äter allt men oerhört lite och går inte upp i vikt eller går ner. Hon väger 10 kg och fyller två år i juni. Extra kontroller görs hela tiden, men vad gör man?? Jag kan ju inte trycka in mat i munnen på henne!
    Japp Andréa har ätit så här sedan dag 1. Kämpat dagligen med maten i 9 års tid. Hur mår hon annars då? pigg och leker eller allmänpåverkad?
  • michiara
    Skumboll skrev 2009-03-17 11:46:19 följande:
    För er nyfikna: www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/381350
    men åhh vad fint där skulle jag kunna bo om jag vore solo. Ibland när jag drömmer mig bort till bättre tider så ser mitt liv ut så här singel, senaste modekläderna, senaste frisyren, glamourmiddagar med vin mest varenda helg, mitt hem ser ut ungefär som på alla bilderna där men inne i storStockholm så jag bara behöver gå några meter för att kunna frottera mig med alla mina vänner och dricka kaffe latte hela dagarna
  • michiara
    Mamasnest skrev 2009-03-17 11:58:24 följande:
    Nästa onsdag är det dags för vägning igen och ser det inte bättre ut blir det utredning. Är det någon som vet vad man tittar efter och vad för sorts prover de tar?
    oj ingen aning faktiskt, jag har aldrig varit med om det men kanske ngn av de andra mammorna vet. sa dom ingenting om det?
Svar på tråden Matvägran på "riktigt" del 8