• r78ks

    Matvägran på "riktigt" del 8

    hej hej alla

    här kommer lite roliga nyheter från oss. efter ett otroligt tufft nyår med sjuk Noah som klor mot sjukvården mår han bättre och det roligaste av allt - han ska på casting för H&M!!!

    Hoppas bara han är frisk då...

  • r78ks

    hej alla

    har inte varit så aktiv den senaste tiden då Noah bara är sjuk hela tiden, jag har inte jobbat på flera veckor för öroninflammationerna avlöser varandra eller med halsinfektion. Nu är det dags igen och det kan vara så att han har lunginflammation nu. Ska till läkaren om en timme... självklart äter han dåligt när han är sjuk, väger 9.3 kg och är 21 månader - när ska han komma över 10 kg undrar vi????

    hur mycket ska man orka? Stödkramar till alla er som kämpar

  • r78ks

    Noah hade inte lunginflammation som tur var men han är riktigt dålig i luftrören så det är bara att stanna hemma med honom. Han har lite feber också, 38.5.

    piip: det är ingen som tagit upp detta med rör eller halsmandlar men nästa gång Noah får halsfluss eller örononflammation ska jag definitivt ta upp det. Han har ätit en 10 dagars penecillinkur varje månad sedan oktober - det är inte bra! Och han får ju de starkare penecillinet också (inte kåvepenin utan spektramox eller eusaprim).

    Låter inte kul piip med att hela familjen är sjuk, jag känner med er.

    norpansnorpan: jag säger grattis till er! kanske fel uttryck att säga grattis när ens barn fått peg men du förstår nog hur jag menar. Skönt att det verkar gå bra direkt från början.

  • r78ks

    skönt, men tragiskt att höra att fler mammor känner sig ofräscha och att kroppen reagerar på hur vi har det. Själv har jag fått blåa streck under ögonen som lyser och jag undviker verkligen speglar jag med - usch vad hemskt.

  • r78ks

    Här hemma är det sjukstuga fortfarande, nu har även jag blivit risig efter att ha gott här hemma bland sjukt barn och sjuk man. vi får se vad veckan ger oss men om Noah inte börjar äta om någon dag måste sonden in igen.

  • r78ks

    jag tror absolut att Noah har det jobbigare och svårare med infektioner pga hans låganäringsintag, därför ska jag ta upp frågan angående att ta bort hans halsmandlar nästa gång han åker in (statistiskt borde det bli om tre veckor)

  • r78ks

    piiip: ja det kanske är läge att ta upp en diskussion med hans läkare... han har inte gått upp i vikt sedan sonden togs ut, han stannar på sina 9 kilo så en upptankning skulle nog behövas... men vi vill ju att han ska börja äta igen själv. Idag har han ätit lite på dagis iaf.

  • r78ks

    piiip: jag håller verkligen med dig.Idag har dock noahs matintresse ökat något så vi håller tummarna. Hur är det med alla er andra?

Svar på tråden Matvägran på "riktigt" del 8