Va?
bara 1 dl av var till 4 ägg?
Låter konstigt tycker jag :-S
Jag vispar för den delen också alltid i mjölet.
Mitt tips skulle vara: Testa ett annat recept (om du vill/kan)
Sänk tempen i ugnen (jag brukar grädda mina bottnar på 150 grader men länrge tid)
xxJessikaxx skrev 2009-01-10 11:11:45 följande:
Sexymala, ok, du vispar? Nej, på mitt ex:s svärmors recept som jag följer, för hennes bottnar blev alltid så goda, skall man bara smöra formen så jag gör det. Det där med bakplåtspappret låter ju som en idé. Så då ska den vila då man tagit ut den och helst typ plastas in eller så?Min ugn ÄR knäpp, när jag gör pepparkakor till ex blir de fortare färdiga på ena sidan av ugnen, så den är urkass, men jag orkar inte låna en ugn av nån, och sonen fyller tre i morgon så det är lite dåligt med tid till det.Mysanochmimer, jag har bara 1 dl vetemjöl och 1 dl pot.mjöl men inget vatten och tycker alltid att det dessutom blir för lite smet/botten, ser att du har mer mjöl och vatten.Kanske testar jag igen med det receptet och trixar lite med bakpapper...får kanske köpa en skitäcklig färdig botten att ha i reserv