Inlägg från: FunnyYummy |Visa alla inlägg
  • FunnyYummy

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

    Aha, nu har jag också hittat hit!

    Det där med BH kan vara ett gissel. Jag hade amningsBH:ar från Lindex sist som jag tyckte var super. De var vadderade men utan bygel - rekommenderas verkligen!

  • FunnyYummy

    Idag kunde inte jag heller låta bli - köpte en fin filt till bebben på rean som jag inte kunde motstå (är lite filt-tokig! )

    Vi kommer att ha vår emmaljunga till lill*n, och så får storebror ha ståbräda. ÄLSKAR min Emmaljunga! Köpte en modern trehjulig historia först, men insåg snabbt att den traditionella vagnen var mer min grej. Prislöst att köpa en vagn där man kan vända handtaget om ni frågar mig. Men visst vagnen väger en del, där kan den inte mäta sig med Buggaboon...

    Mirakel: Vilken underbar bild på vovven! Så himla fin!

    Hormonstinn: Vad skönt med ett givande bm besök och mysigt att få lyssna på lillans hjärta!

  • FunnyYummy

    TGIF allihop!

    Nu har jag klarat av min första vecka tillbaka heltid på jobb!! Känns bra - men Guuuud vad jag är trött! Började dessutom kl 6 idag så ser fram emot en kväll på soffan! Pizza blir det till middag - oh yes! :-P

    Är det fler som har näsblod oftare? Jag vaknar varje morgon och snyter ut massa torkat blod och vissa morgnar får jag näsblod....lovely! Vet att det beror på känsliga slemhinnor, men lika störigt för det.

    Nej nu får jag sluta - pizzan har anlänt!!

    Ha en trevlig helg!

  • FunnyYummy

    Hej hej

    Knyttet - Grattis grattis till lillgrabben i magen!!

    Jag är också sjalfrälst! Har än så länge två stycken en trikåsjal (absolut lättast när man är ovan) och en svalare variant. Tycker dock att priserna på dem är hiskeligt orimliga! Har dock turen att min väninnna och granne syr dem själv och syr dem för en mycket rimligare summa! Vill ni veta mer kan ni höra av er. Så det kommer helt säkert bli fler sjalar för min del till denna bebben i lite roliga tyger!

    Hornomstinn - kul med vagnköp! Minns att det var hur stort som helst! Nu står gamla bettan här och kommer troget köra nästa knyte med.

    Nej nu ska jag sätta fart! Det är kalas för sonen idag som fyller 2 år imorgon! Vart tog tiden vägen?!

  • FunnyYummy

    Hej hej!

    Kul med alla som får titta in till sina små! Själv väntar jag tålmodigt till den 3/2 då det är vår tur! Går också och funderar på om man ska ta reda på könet eller ej...Hmmm vet verkligen inte denna gången. Förra gången var jag helt säker på att jag inte ville veta....men nu har jag varit med om en graviditet då jag inte visste. Hade varit lite skoj att kanske veta denna gången. Plus att det blir lite lättare att förbereda sonen också... Hmmm... Äsch vet verkligen inte. Känns som om det blir ett beslut som tas på dagen.

    Mirakel: Jodå min väninnna syr och säljer vidare sjalar, hon har en egen hemsida med lite smått och gott hon syr, jag skickar ett PM till dig med info! Jag har som sagt två sjalar som hon gjort och är kanonnöjd!

    Shoegirl: Visst finns det info om att sy sjal och hur man knyter dem på nätet, men man behöver inte köpa det, det är gratis!

  • FunnyYummy

    Hej hej!!

    Idag var vi på ultraljud och allting såg finfint ut! Fick dessutom reda på att det är en liten KILLE som gömmer sig därinne! Så han bli lite ensam i denna tjejtråd!

    Ha det gott så länge allihop!

  • FunnyYummy

    Hej allihop!

    Jag har också börjat må småilla emellanåt igen Vet inte hur mycket som är hormoner egentligen. I mitt fall tror jag att det handlar mycket om trötthet helt enkelt. Jobbar ju heltid som förskollärare på småbarnsavdelning, så det är full rulle hela dagen, många lyft och mycket upp och ner på golvet. Känns nu att man börjar bli mer och mer tung och otymplig. Har dessutom börjat få ichias-känningar vilket gör att jag har mer eller mindre ont konstant....mycket sammandragningar också. Sen har man en 2 åring som håller igång en härhemma. Har börjat fundera på att söka havandeskapspeng men är inte säker på att jag skulle bli beviljad...

    Kram på er!

  • FunnyYummy

    Usch vännen! Inte alls skoj med all den stress som du känner! Kom ihåg att ta hand om dig och bebbe först. Det är viktigt att lyssna på kroppen när den säger ifrån. Jag har inte riktigt gjort det och nu har jag varit sjuk i mer eller mindre 3 veckor då jag tyckt jag skulle vara duktig och kämpa på vilket resulterat i bihålsinflammation

    Kram på dig!

  • FunnyYummy

    Jag köpte också mina på Lindex när jag väntade sonen! Vadderade amningsbh:ar, kosta 129kr om jag minns rätt. Använder dem nu då inga av mina andra sitter skönt längre.

    Jag har inte funderat så mycket på hur länge jag vill stanna på sjukhuset när lilleman kommer...beror helt på men mer än en natt men inte nödvändigtvis 3 dagar...beror på om jag hamnar på BB eller på patienthotell.

  • FunnyYummy

    Hej allihop!

    Ja det var ett tag sedan jag skrev i tården jag med. Men jag kikar in emellanåt och läser iallafall!

    Har haft en tuff tid på sistone - min pappa har dött. Begravningen var idag, så nu hoppas jag kunna börja blicka framåt igen...

    Lilleman i magen verkar må bra. Ganska lugn än så länge (precis som storebror var) så hoppas på ännu en lugn liten kille! Nästa fredag är det dags för ett besök till BM, känns så sent nu när man får vänta till v 25 med nr 2....

    Kram på er!

  • FunnyYummy

    Hej flickor och pojken !

    Nu har jag hemkommit efter en dag på Gekås i Ullared! Tänk vad lite fyndshopping kan pigga upp en! Körde dock hela vägen upp och ner och nu känns det som om någon har sparkat mig i skrevet! Känns som ett blåmärke...Har nån varit med om nåt liknande?

    Imorgon bär det av till BM för första gången sedan inskrivningen! Ska bli skoj!

    Våren är här!

    Kram på er!

  • FunnyYummy

    Lilla Lime - Vilka järntabletter var det du fick ont i magen av? Jag började äte Niferex i fredags och har haft sånt magknip.... Tänkte ha uppehåll ett par dagar för att se om det kan vara den.... Vilken järntablett tyckte du funka bäst för magen? Jag funderar på om det kanske skulle funka att dricka Blutsaft istället...

  • FunnyYummy

    OK, tack tjejer! Ska göra ett uppehåll nu ett par dagar och se. Annars blir det Blutsaft! Tycker det känns vettigare iallafll, vet egentligen inte varför jag hade så bråttom att springa till apoteket och handla järntabletterna...hade jag tänkt lite hade det nog blivit blutsaft från början... Ajja, den där gravidhjärnan är vad den är!

    Kram på er!

  • FunnyYummy

    Stardream - vad skönt med beviljat HP!! Gratulerar! Själv håller jag som bäst på med min ansökan , ska söka om 50% från 1 maj. Hoppas få iväg sen innan veckan är slut. Väntar bara på att chefen ska komma tillbaka med papper.

    Håller tummarna för dig Knyttetsmamma! Söker du om hel hp?

    Kram på er allihop!

Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2