Inlägg från: romani beauty |Visa alla inlägg
  • romani beauty

    Romer

    ja, jag har ju varit själv i 2 månader Blev jättetomt då både han o hans syster åkte..


    Juliiia skrev 2009-01-16 23:50:30 följande:
    ååhh va skönt att du äntligen fick hem han ;D jahaa okej, då förstår jag att det blir fest, kul :D
  • romani beauty

    hon bodde ju med oss i 4 månader, men vi blev jätteovänner på slutet hahaha..pratade inte på 2 veckor. Men vi är vänner nu men hon stannar i rumänien nu hos föräldrarna..hon är frånskild o har en flicka på 6 år o de är jättesvårt för henne, vi ville hjälpa henne o få typ jobb här men det är ju svårt..hn kan ju inte bo själv, hon har bott hos sin syster o man i italien, hos oss o nu hos föräldrarna..det är svårt o vara frånskild.


    Juliiia skrev 2009-01-17 00:23:48 följande:
    förstår dig :( ..min man åkte ju till serbien i somras i 1 månad.. kändes som 1 år :/ Umgås ni mycket du och hans syster?
  • romani beauty

    vi tar emot transfusioner om det behövs. Är nån sjuk så vill man göra allt för att den ska bli botad.


    xylifon skrev 2009-01-17 00:14:48 följande:
    hur är det med blod då.. är det rent.. tänkte på tex transfutioner *stavas*
  • romani beauty

    ah, jag har också hört de har nån slags kudde under den.


    vickis75 skrev 2009-01-17 00:23:34 följande:
    Äh, du kanske var lite lagom röksugen? *slänger mig in i tråden*Vad gäller finska zigenerskors kjolar kan jag berätta att jag en period arbetade på en förskola där det fanns en finsk zigenarfamilj som hade sitt barn där. Jag minns att någon i personalen frågade om kjolarna en gång, och de fick till svar att det var illans mycket tyg plus att de har någon form av skumgummiring upptill i kjolen för att få den att stå ut. Sen vet inte jag om det är så rent allmänt eller om det bara var de som hade kommit på en smart grej för att få kjolen att pjutta ut snyggt.
  • romani beauty

    det är inte så bra att göra det. Sen så har hon inte nån möjlighet ekonomiskt heller att göra det. Och det är ju bättre att bo tillsammans så man kan hjälpa med barnen o så..jobbigt o va ensam o mamma.


    xylifon skrev 2009-01-17 00:28:24 följande:
    får man inet bo själv som kvinna?
  • romani beauty

    eh, de va nog mitt fel..hon gick på sfi med en romsk kille o sen hade en släkt till mig sett dem hålla om varann o Dani hade redan misstänkt hon hade nån kille o varit arg på henne..o sen berätta då jag det där o han blev skitförbannad o ville skicka hem henne på direkten alternativt att hon tog o blev seriös med killen o inte gick i hemlighet o hon tyckte då jag var elak o skvallra o menade att jag gjorde de för jag inte ville ha henne hos oss..men de var ju inte så men man vill inte att folk ska börja prata så därför sa jag det åt Dani.


    Juliiia skrev 2009-01-17 00:54:06 följande:
    jahaa okej :/ jobbigt för henne. ja jobb är ju inte det lättaste att hitta precis.. haha jasså, blev det att ni va för mycket på varandra eller? :P
  • romani beauty

    hos mina svärföräldrar bor min svägerska som är ensamnstående med sin dotter, och min andra svägerska bor hos sin mans föräldrar med deras barn, och hans ogifta systrar bor också hemma..


    xylifon skrev 2009-01-17 00:54:18 följande:
    jo jag vet.. har varit det själv men häldre det än att flytta hem men ni verkar ha mer att göra med familjen.. mer storfamiljs tänket
  • romani beauty

    min svärfar vill vi ska flytta till dem, han har sett ut ett hus med två våningar o vill vi ska bo där med dem, det är 2 lägenheter alltså i huset..de ska bo uppe o vi nere..fast jag vill inte hehe..o inte min man heller..det är inte roligt o bo i rumänien o inte ha mycke pengar. När vi sparat ihop en del så..men jag förstår dem, inte roligt o ha sonen i sverige.

  • romani beauty

    varför är det så bland många svenskar? jag tycker ofta man hör det.


    xylifon skrev 2009-01-17 01:05:00 följande:
    ja sedär.. och jag som tycker att det är jobbigt att hälsapå hemma och hos svärföräldrarna tom ibland
  • romani beauty

    ja, hon valde att åka hem, hon var väl inte nog säker på killen så hon ville leva med honom..hon menade att han har inte jobb eller körkort, o han är inte speciellt duktig i affärer heller..min man gjorde en del affärer med han men "dumpa" han då han tyckte han var ungefär lika duktig som en kvinna hahaha..så hon tyckte det var bättre att åka hem. Ingen i hemstaden vet ju iaf detta, vi har inte berättat för föräldrarna nåt..o killen är från en annan stad (samma som min pappa) i en annan del av rumänien. Men hon har väl fått distans nu till allt, hon förstår ju att jag tänker på vårt rykte också, skulle inte se bra ut om hon bor med oss o sen dejtar nån i hemlighet.

    Haha, jag kan tänka mig Men det är så det är, det är fult att bara dejta, bor man ihop så är det ju liksom accepterat. Men gick allt bra med hans föräldrar o sådär?.


    Juliiia skrev 2009-01-17 01:11:27 följande:
    ojj okej, synd att det blev så mellan er :/ ..men valde hon alltså att åka hem istället?Tror hon på dig nu?lite på tal om hemlighetJag o min man va ihop i hemlighet i början haha.. eller ja, hans kompisar visste ju om det.. Men sen fick hans bror reda på de o jagade oss haha det va kul faktiskt :P men sen blev han lugnare, jag fick komma hem till dom o så.. men sen sa han att om vi skulle fortsätta va ihop så va vi tvugna att skaffa en lägenhet o inte visa oss ute som om vi bara dejta.. såg inte bra ut.
Svar på tråden Romer