Inlägg från: jossposs |Visa alla inlägg
  • jossposs

    Supermorsorna 2006 kör vidare

    HALLON: annars kan ni ge hotellnatt till oss
    Nähä, ska du köpa vagn Det är du säkert jätteledsen över *fniss*. Herregud så du konsumerar vagnar kvinna....haha. Mysigt att åka till malmö. Härligt att du mår bra i dag, måste varit sån konstig kräksjuka som jag hade alltså bara mått skit i ett dygn. KRAM KRAM och ha en bra dag!

  • jossposs

    jaaaaaaaaaaaaaaaa HAllon.. kom till göteborg och fika och bo på hotell *me like* Hade varit såååååå mysigt. ååååh nu förstår du väl att du MÅSTE göra detta.. hihi

    nixxi. härligt att simma, funderar faktiskt oxå på att göra det ibland, är ju faktiskt skönt och avslappnande, speciellt som gravid när man e lite tyngre än vanligt.
    Lina hade oxå massa hicka i magen, inte pontus.

    Näm, nu har jag fått beviljat att gå hem lite tidigare.. så nu ska jag hem till min bästa kompis och barn som e på besök.. samt min egen familj såklart
    Pöss på er och ha en bra dag

  • jossposs

    todilo
    Hoppas alla haft en bra helg. Vi har haft det superbra här m bästisen och alla totalt fem barn

    Dock fick Pontan magsjuka i går.. så i morgon vabbar jag, och behövs det fler dagar hemma så ska johan va hemma...det visar sig. vi har varit och storhandlat i dag, skönt.. farmor o farfar var barnvakt, åh va härligt att gå på mataffären själv, man ä rju inte direkt bortskämd m att vara barnfria.

    tina. Hoppas det är falskt alarm med infektionen, sånt vill man ju inte ha. SÖtt namn STOOORT GRattis igen!!

    nixxi. Verkligen jättefin mage..du är sååååå fin.. härligt. Ska in i ditt galleri o kolla husbilder.

    kram på er alla andra oxå såklart, nu ska jag gosa lite m barnen innan det är bad och läggdags. kram

  • jossposs

    nä, pontus är inte bättre idag Alltså han har inte spytt en massa (Förutom nu på kvällen då vällingen kom upp i våran säng innan vi skulle lägga honom*suck* ).. han har varit jätte trött och hängig i dag och bara druckit vatten... så han är väl liiiite bättre, men ändå dålig. Hade hellre jobbat än vabbat i morgon, men men, kan ju va skönt o va hemma och mysa m bara honom i morgon oxå.. passa på när man kan
    Hur mår du nu vännen?? e så glad att du inte blödit på en vecka!!!! KRAM

  • jossposs

    hallon. HÄÄÄÄRLIGT m provsvaren, åhj vad jag blir glad för din/er skull!!!! Härligt härligt, hoppas du känner lite mindre oro nu i iaf!
    Gött m tradera auktioner.. man kanske skulle göra ett ryck och lägga ut lite igen... har inte massa, men lite saker efter Pontan jag vet man kan få lite för.

    Pontus har varti såååååå dålig i dag.. sovit flera pass, totalt typ fyra timmar idag.. helt sjukt... känns som jag varit barnfri.. har fixat och gjort massa matlådor och fryst in, tvättat, fixat och donat som vanligt Härligt. Om drygt en timme kommer mina andra älsklingar hem, mysigt.

    KRAM på er, hoppas alla mår bra. .

  • jossposs

    todilo....
    HOppas alla har det bra. SJälv sitter jag på utbildning på jobbet och det är sååå jäkla segt...

    Johan e hemma och vabbar m Pontus i dag... lilla stackaren... satt och matade honom m vätskerersättning 2 tsk/min under en och en halv timme igår. han var sååå dålig och hade inte fått behållt nåt under tre dagar.
    men i dag har han tydligen ätit lite youghurt och nyponsoppa, skönt.

    KRAM

  • jossposs

    jaaaaaaaaa, jag vill oxå fika m muffins... men går ju på vv så "får" inte äta nåt sånt i dag... väntar till min dag på Lördag.. sparar alltid points och äter extra gott då. Har faktiskt hittills gått ner fem kilo, fasen vad det är skönt att vara lite mindre än vanligt... nu är det fyra och ett halvt kilo kvar till målvikt, GÖTT

  • jossposs

    här e en trött mamma som vabbat m två sjuka barn i dag.....
    Pontus är dock frisk nu, förutom att han inte riktigt fått tillbaka aptiten.. Lina är jättehängig och slö.. lilla snuttan: Så i dag och i morgon är det jag som vabbar... men men, det är väl så det är att jobba och ha små barn, har ju liksom aldrig behövt tänka på detta förrän nu.

    BeaH: Som vi skrev på SMS:en.... då bokar vi nästa fredag förmiddag, ni e välkomna hit på bus och lite lunch, det låter perfekt. Mysigt som vanligt att ses!!! Ha så kul på gekås i morgon *avis*.... vi ska inte dit förrän ivår. KRAM

    rebecka. Jag viktväktar... denna veckan har dock gått åt helvete, så längtar till de blir måndag igen så man får väga sig och "få en nystart igen".... det fungerar i af m viktväktarna, vilket är jätetskönt.

    nä, nu är jag såå jäkla slö, ska slänga mig i säng jätmte gubben och mysa lite tänkte jag kram på er alla!

  • jossposs

    todilo alla glada

    MammaS: Så söt engla... haha.. så hon vill ha en lillasyster, tur inte Lina har nån sån önskning, för här blir fasen inga fler barn i af Hur mår ni?? ?ja, trist att du inte kan komma, får ta och ses i sommar, barnens dagis e stäng v 29.-32 så då e vi lediga i af så kan vi åka till havet och ha det mysigt?!

    ska snart lägga mig, e rätt seg faktiskt... barnen har varit pigga hela dage, enda är att Lina inte riktigt fått tillbaka matlusten i gen, därav fick även Ponus va hemma i dag när de ändå e fredag och vi varit hemma m barnen flera dagar,. Har f ö varit på leksaksaffären EN TIMME m barnen... slutade med att jag fick lyfta upp pontus och bära ut honom skrikandes sprattlandes i famnen då han ville vara kvar på stoooora toys´r´us och leka.. min lilla plutt Jag var alldeles genomsvett när vi var klara... kom i af ut m ett par saker åt barnen.. inget nödvändigt ,men ändå Sen har väl inte hänt så mycket mer här idag.. har ätit god mat i kväll o kollat let´s dance.

    i morgon ska ungarna till frissan, äntligen.. de ser ju ut som två små troll i huvudena

    kram på er alla

Svar på tråden Supermorsorna 2006 kör vidare