Inlägg från: motalatjej |Visa alla inlägg
  • motalatjej

    Oktoberbebisar 2009 :-)

    hej tjejer!
    Har bf 18 oktober, enl familjeliv. Är i chok, eftersom vi har en kille på 11 månader här hemma. Hade aldrig trott att det skulle gå så fort, men nu är lite inflyttad! Känns så kul!
    Så jag hoppar in här, om det är okej?
    Kram Camilla

  • motalatjej

    Themlan:
    Beklagar verkligen, vet hur det känns.... har haft två ma själv.

    Är så orolig denna gång, springer på toa i tid och otid för att kolla om det kommit nån konstig flytning eller blod.Har haft lätt rosa på pappret ett ar gånger, men det efter toabesök(nr2) eller "samliv"
    Har sjuk molvärk, till och från, så i morgon ska jag ringa till gyn och kräva att få komma dit på koll....
    Men vad är det man säger... vi väntar barn, inte missfall!

  • motalatjej

    jag ska på vul om 30 min.... är så skitnervös! Håll alla tummar nu har för att det ser bra ut!

  • motalatjej

    DET GICK BRA! Dock är det tidigare än vad vi trott(ingen koll på mens) så vi är en vecka tidigare än väntat. Allt såg finfint ut, men inget foster syntes till, vilket är helt normalt för tiden... Jag känenr mig lugn, och det var huvudsaken med vulet!

  • motalatjej

    Idag har vi sett lilla pyret igen! Fick en blödning i morse igen och ringde gyn... fick en tid kl 13.30 och dagen segade sig fram. Var helt inställd på ett ma, så gissa min förvåning när vi fick se ett litet hjärta picka!
    Fick förklarat att jag har väldigt känsliga slemhinnor, och eftersom min lille son föddes för 11 månader sen kan de vara extra känsligt.
    Så såvida jag inte får en störtblödning tänker jag inte ringa upp dit mer... Allt är ju bra!

  • motalatjej

    En liten magen har börjat ta form.... REDAN! Går in i v 11 på lördag, och man undrar ju vart detta ska sluta?! Det är iofs bara 12 månaders sen lilleplutt föddes...

  • motalatjej

    jag kan inte dölja det längre och går in i v 11 på lördag. Det syns!!! Bara väntar att kunder ska börja fråga.... sist frågade de första i v 10, och nu är det ju bara 12 månader sen lillplutt föddes, så jag antar att det syns fortare nu...
    Så vi har berättat för de flesta vänner och några kunder vet...

  • motalatjej

    mina symptom är helt borta???? Ska det vara såhär? mår lite illa när jag anstränger mig, men brösten känns som vanligt, inget onda alls... konstigt!

  • motalatjej

    Cara mia:
    Belagar sorgen! Fy.... vet verkligen precis hur det känns....

    Ska själv på vul i morgon, och är sjukligt nervös! Men det är nog bra, försöker tänka så i allafall.... Håll en tumme tjejer!

  • motalatjej

    åh nu är jag orolig... Var på vul för ett par veckor sen och allt såg så bra ut. Men nu har jag haft ljusrosa flytningar i två dagar.... Och lite molvärk. Vad tusan kan detta vara? Har ju haft två ma, som började på ungefär samma sätt. Iofs så bör jag befinna mig på ett ungefär där jag skulle haft mns, om jag fortfarande fick det. Kan det vara en hormon grej?

  • motalatjej

    enligt sista mens har jag precis gått in i v 14, men enligt vul så är det 2 veckor senare. har inte koll på mensen så jag antar att vulet stämmer bättr en sista mens...
    Det kommer fortfarande missfärgade flytningar, men bara när jag torkar mig, inget i trosorna

  • motalatjej

    Vi har oxå fått ul-tid. Den 18 maj kl 14. Spännande värre, och vi kommer definitivt kolla vad som gömmer sig där inne! OM det är en tjej så måste jag ha lååång tid på mig att smäta chocken, tror jag! Räknar kallt med en tredje grabb!

  • motalatjej

    Å jag har kännt första sparken! Det var verkligen inget snack om att det var en sån heller. Häftigt! Är i v 15, snart v 16. Grym känsla... Mannen la handen på magen och jag tror att vi fångare exakt rätt ögonblick då liten snurrade eller så, för tom han kände det!
    Har kännt lite sprattel i nån vecka, men nu var det en klockren snurr!

Svar på tråden Oktoberbebisar 2009 :-)